DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3003
Назва: Забезпечення інвентаризації земель у розрізі об’єднаних територіальних громад Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»
Автори: Стасюк С .О.
Теми: інвентаризація, об’єднані територіальні громади, державний земельний кадастр, Держгеокадастр, децентралізація
Дата публікації: 2019
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Стасюк С .О. Забезпечення інвентаризації земель у розрізі об’єднаних територіальних громад Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спеціальність 193 «Геодезія та землеустрій» / С.О. Стасюк // Керівник: к. екон. н., доц. Мовчан Т.В. / ОДАУ. – Одеса, 2019. – 67 с.
Короткий огляд (реферат): У зв’язку з процесом децентралізації державного управління, який триває останні роки в Україні, в Одеській області створено 37 об’єднаних територіальних громад, з яких 28 перебувають на прямих бюджетних відносинах з державним бюджетом, а інші перебувають в процесі створення. Інвентаризація земель об’єднаних територіальних громад є актуальною тому, що являє собою один з ключових факторів їх подальшого успіху та розвитку кожної області. Інвентаризація земельних ресурсів для об’єднаної територіальної громади являє собою перевірку і документальне підтвердження наявності та стану земельних ділянок, оцінка активів. Гостра необхідність в інвентаризації для громад потрібна для ефективного управління земельними ресурсами. Ефективне управління земельними ресурсами наддасть можливість розвивати громаду шляхом наповнення місцевого бюджету, здійснювати максимально якісне та прозоре розпорядження земельними ділянками, дотримуючись вимог чинного законодавства України, при цьому враховувати інтереси громади. Метою кваліфікаційної роботи є вдосконалення організації інвентаризації земель об’єднаних територіальних громад Одеської області на основі даних Державного земельного кадастру та відділу з питань децентралізації і регіонального розвитку Одеської обласної державної адміністрації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3003
Розташовується у зібраннях:Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
193__Stasiuk_Stanislav.pdf1,3 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.