DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2998
Назва: Формування меж та організація території земель лісогосподарського призначення: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»
Автори: Співак А. С.
Теми: ліси, особливості управління, земельні ділянки лісогосподарського призначення, процедура відведення
Дата публікації: 2019
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Співак А. С. Формування меж та організація території земель лісогосподарського призначення: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спеціальність 193 «Геодезія та землеустрій» / А.С.Співак // Керівник: ст. викл. Смоленська Л.І. / ОДАУ. – Одеса, 2019. – 56 с.
Короткий огляд (реферат): Лісогосподарський комплекс України як багатофункціональна, територіально-галузева структура по відтворенню лісів, збереженню їх від пожеж, шкідників і хвороб, забезпеченню потреб національної економіки лісосировинними ресурсами потребує докорінних змін у системі управління відповідно до вимог сучасної економічної ситуації, розробки нових концепцій його подальшого розвитку. Слід зазначити, що лісове господарство належить до складних галузей народного господарства і забезпечує значний вплив на розвиток національної економіки України. Лісогосподарський комплекс, як цілісна система і підсистема національної економіки України, спрямований на забезпечення трьох груп завдань: забезпечення соціальних функцій відтворення, збереження і примноження лісів і лісових земель України як природних ресурсів - її національного багатства; здійснення виробничо-господарських функцій з метою раціонального використання лісосировинних ресурсів, виробництва промислової продукції, товарів народного споживання, надання послуг населенню; забезпечення екологічної функції лісів та лісових ресурсів, підвищення ґрунтозахисних, водоохоронних функцій та пом’якшення змін клімату. Метою кваліфікаційної роботи є розкриття сутності правового регулювання використання лісових ресурсів у процесі здійснення лісогосподарської діяльності, формування меж та організація території земель лісогосподарського призначення. Об’єктом дослідження виступають суспільні відносини у сфері здійснення лісогосподарської діяльності в Україні. Предметом дослідження є правове регулювання використання лісових ресурсів у лісовому господарстві України.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2998
Розташовується у зібраннях:Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
193___Spivak A.pdf875,65 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.