DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2995
Title: Інституційні аспекти земельних відносин при формуванні міських агломерацій на прикладі Одеського регіону: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»
Authors: Позняков М. Р.
Keywords: міська агломерація, сталий розвиток, інституційні основи, збалансоване землекористування
Issue Date: 2019
Publisher: Одеський державний аграрний університет
Citation: Позняков М. Р. Інституційні аспекти земельних відносин при формуванні міських агломерацій на прикладі Одеського регіону: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спеціальність 193 «Геодезія та землеустрій» / М.Р. Позняков // Керівник: к. екон. н., доц. Мовчан Т.В. / ОДАУ. – Одеса, 2019. – 85 с.
Abstract: Зацікавленість до проблем розвитку міських агломерацій як форми організації територіального простору обумовлений необхідністю вирішення соціо-економіко-екологічних проблем, пов'язаних з посиленням неузгодженості в розвитку земельних відносин, а також з деформацією основних елементів розселення і територіальної структури країни. Це стало передумовою розвитку наукових досліджень тенденцій територіального розвитку та особливостей формування міської агломерації як форми розвитку урбанізованих територій. Вивчення моделей розвитку територій дозволило констатувати, що на територіях, де стале зростання відбувається найбільш швидкими темпами виявлено комбінації міст, селищ, районів, розташованих у географічній близькості, а не окремі поодинокі населені пункти та їх приміські зони. Ці комбінації поселень називають агломераціями.
Description: В кваліфікаційній роботі в повному обсязі приведено науково-обґрунтований комплекс інституційного забезпечення формування міських агломерацій на прикладі Одеської області.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2995
Appears in Collections:Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
193___Pozniakov_M.pdf2,31 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.