DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2990
Назва: Інвентаризація земель під час здійснення землеустрою на прикладі сільської ради: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»
Автори: Христюк О. М.
Теми: земельна ділянка, інвентаризація земель, облік земель, державний земельний кадастр, цільове призначення, категорія земель, форма власності, державна реєстрація, правовстановлюючі документи
Дата публікації: 2020
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Христюк О. М. Інвентаризація земель під час здійснення землеустрою на прикладі сільської ради: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спеціальність 193 «Геодезія та землеустрій» / О.М. Христюк // Керівник: ст. викл. Смоленська Л. І. / / ОДАУ. – Одеса, 2020. – 47 с.
Короткий огляд (реферат): Висвітлено науково-методичні основи проведення інвентаризації земель за межами населеного пункту та державної реєстрації земельних ділянок, а також впорядкування земель, тобто перерозподілу земельного фонду між комунальною, державною та приватною формами власності. Дано характеристику земель Струмківської сільської ради Татарбунарського району Одеської області та визначені угіддя в межах сільської ради, їх розподіл за формами власності, категоріями, а також за цільовим призначенням за межами населеного пункту та визначено, що більша частина земельних ділянок має правовстановлюючі документи, проте для функціонування державного земельного кадастру необхідно провести державну реєстрацію усіх земельних ділянок за межами населеного пункту. Запропоновано прискорити процес державної реєстрації земельних ділянок та видачі документів, що посвідчують право власності, користування або володіння, покращити якість виконання цієї роботи, а також переведення деяких земельних угідь у приватну власність.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2990
Розташовується у зібраннях:Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
193___Khrystjuk.pdf983,69 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.