DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2986
Назва: Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на території м. Одеси: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр»
Автори: Войченко І.О.
Теми: проект землеустрою, відведення земельної ділянки, власність, будівництво, обслуговування житлового будинку, господарські будівлі і споруди, м. Одеса
Дата публікації: 2020
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Войченко І. О. Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на території м. Одеси: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр». Спеціальність 193 „Геодезія та землеустрій” / І. О. Войченко // Керівник: ст. вик. Смоленська Л.І. / ОДАУ. – Одеса, 2020. – 71 с.
Короткий огляд (реферат): Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на території м. Одеси. – Войченко .І.О. – Дипломний проект. – ОДАУ, кафедра землеустрою та кадастру. – 2020. – 65с. текстової частини, 4 таблиці, 3 рисунка, 28 літературних джерел, 6 аркуші графічної частини формату А3. Метою даного дипломного проекту є дослідження порядку розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на території м. Одеси. Інформаційну базу дипломного проекту становлять законодавчі і нормативні документи, стандарти, електроні ресурси. Проект землеустрою, закон, земельна ділянка, обмеження та сервітути, геодезичні роботи, витяг, державна реєстрація.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2986
Розташовується у зібраннях:Роботи на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
193 __Voichenko.pdf1,62 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.