DSpace logo

Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 71-80 зі 80 (час пошуку: 0.0 секунди).
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Удосконалення технології виробництва молока в умовах СВК «Дружба» Саратського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»Покотило М. Ф.
2020Шляхи удосконалення методів виробництва м’яса в умовах ПАТ «М'ясокомбінат» Кодимського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»Сандлер М. Г.
2019Удосконалення санітарно-гігієнічної обробки молочно-доїльного обладнання в умовах СТОВ «Агрофірма Петродолинське» Овідіопольського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»Тараненко В. С.
2020Удосконалення технології виробництва та первинної обробки молока в умовах СТАТ «Україна» Татарбунарського району Одеської областіМенджул С.
2019Удосконалення технології виробництва продукції в умовах цеху опоросу ТОВ «Агрофірми «Дністровська» Арцизького району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»Романенко К. О.
2020Удосконалення технології виробництва продукції в умовах цеху поросних свиноматок ТОВ «Агрофірма «Дністровська» Арцизького району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»Костров В. Г.
2020Удосконaлення технології виробництва м'яса перепелів в умовах ТОВ „Імаго” Ширяївського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»Церковний І. В.
2020Удосконалення технології виробництва і первинної обробки молока в умовах СТОВ «Агрофірма Петродолинське» Овідіопольського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»Федоренко О.О.