DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2942
Назва: АНАЛІЗ СТАНУ ІНВЕНТАРИЗАЦІЇ ЗЕМЕЛЬ ОБ’ЄДНАНИХ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Автори: Мовчан Т.В., Артемов В.О., Смоленська Л.І.
Теми: аналіз стану, інвентаризація земель, об’єднані територіальні громади, Одеська область
Дата публікації: 2020
Видавництво: Херсонський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Мовчан Т. В. Аналіз стану інвентаризації земель об’єднаних територіальних громад Одеської області / Т.В. Мовчан, В.О. Артемов, Л.І. Смоленська // Управління та раціональне використання земельних ресурсів в новостворених територіальних громадах: проблеми та шляхи їх вирішення: мат-ли Всеукр. наук.-практ. конф. (4-5 березня 2020 р., м. Херсон) / Херсонський державний аграрний університет. – Херсон, 2020. - С. 66-70.
Короткий огляд (реферат): Інвентаризація земельних ресурсів актуальна для органів місцевого самоврядування, так як являється одним з ключових факторів їх подальшого успіху й розвитку. У зв’язку з процесом децентралізації державного управління, який триває останні роки в Україні, в Одеській області створено 37 об’єднаних територіальних громад, з яких 28 перебувають на прямих бюджетних відносинах з державним бюджетом, а інші перебувають в процесі створення [1]. Для об’єднаної територіальної громади (далі ОТГ) інвентаризація земельних ресурсів являє собою перевірку і документальне підтвердження наявності та стану земельних ділянок, оцінку активів. Гостра необхідність в інвентаризації земель громад потрібна для ефективного управління земельними ресурсами, яке дасть можливість розвивати громаду шляхом наповнення місцевого бюджету, здійснювати якісніше та прозоріше розпорядження земельними ділянками, не порушуючи законів України, при цьому максимально враховувати інтереси громади.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2942
Розташовується у зібраннях:Мовчан Тетяна Вікторівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Матер_конф_Херсон_тези_Мовчан_Артем_Смол_2020_.pdf968,86 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.