DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2937
Назва: ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ НОВОСТВОРЕНИХ ОБ’ЄДНАНИХ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД
Автори: Мовчан Т.В., Смоленська Л.І., Паєвська Є.Є.
Теми: проблеми розвитку, об’єднані територіальні громади
Дата публікації: 2019
Видавництво: Херсонський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК: 711.522 Мовчан Т. В. Проблеми розвитку новостворених об’єднаних територіальних громад / Т.В. Мовчан, Л.І. Смоленська, Є.Є. Паєвська // Управління та раціональне використання земельних ресурсів в новостворених територіальних громадах: проблеми та шляхи їх вирішення: мат-ли Всеукр. Наук.-практ. конф. (м Херсон, 5-6 березня 2019 р.) / Херсонський державний аграрний університет. –Херсон, 2019. - С. 185-191.
Короткий огляд (реферат): Першочерговим завданням держави на шляху сталого землекористування є інституційні зміни. Новим етапом відповідних змін вважається реформа децентралізації, яка попри свою успішність стикається з проблемами як на місцевому, так і на загальнодержавному рівнях. Аналізуючи сучасні тенденції цього процесу (створення об‘єднаних територіальних громад), можна зробити висновок про його більш глибокий характер, що повинен розглядатися зі сторони різних аспектів: системи власності, договірних відносин, законодавчо-правового базису та інститутів управління. Враховуючи вищезазначене, на наш погляд, актуальним вбачається дослідження питань і проблем розвитку об‘єднаних територіальних громад та формування векторів вдосконалення екологічної, економічної, соціальної та інституційної складової.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2937
Розташовується у зібраннях:Мовчан Тетяна Вікторівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Проблеми розвитку .pdf774,37 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.