DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2929
Назва: ЕКОЛОГІЧНА ІННОВАЦІЙНІСТЬ – ЧИННИК ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ПРИВАБЛИВОСТІ ПІВДЕННО-ЗАХІДНОГО РЕГІОНУ УКРАЇНИ
Автори: Мовчан Т.В.
Теми: екологічна інноваційність, інвестиційна привабливість, південно-західний регіон, Україна
Дата публікації: 2010
Видавництво: Інноваційна економіка
Бібліографічний опис: Мовчан Т.В. Екологічна інноваційність – чинник інвестиційної привабливості південно-західного регіону України / Т.В. Мовчан // Інноваційна економіка. - 2010. - №4. - С. 20 – 22.
Короткий огляд (реферат): Постановка проблеми. Вивчаючи історичний розвиток землекористування, приходимо до висновку, що на всіх етапах розвитку суспільства економічні інтереси переважали над екологічними. Нескінченний антропогенний вплив людини на навколишнє середовище призвів до загострення взаємовідносин між суспільством і природою. Сформовані роками цінності необхідно переглянути і зосередитись на збереженні взаємовідносин із природою, відтворенні земельних ресурсів на засадах сталого розвитку. Забезпечення такого розвитку можливе лише на інноваційно-інвестиційній основі. Аналіз останніх досліджень і публікацій. Значне місце питанням збереження взаємовідносин між природою і суспільством, проблемам реалізації інноваційної політики у сфері екології та проведення природоохоронної інноваційної політики у своїх роботах приділяють Т.Галушкіна, Л.Горбач, Б.Данилишин, С.Ілляшенко, О.Лапко, О.Прокопенко, Л.Федулова, М.Хвесик та інші. Ці питання досить актуальні і не вирішені, адже вони стали темою публікацій у наукових журналах, періодичних виданнях, виступах в засобах масової інформації, їм присвячені різні науково-практичні конференції та семінари. Постановка завдання. Проблемам екологічної інноваційності земельними ресурсами в Україні в останні роки приділяється все більше уваги. Нашою метою є визначення та аналіз чинників інвестиційної привабливості земель південно-західної частини України, яскравим прикладом якої є Одеська область.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2929
Розташовується у зібраннях:Мовчан Тетяна Вікторівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IннЕко_4_2010.pdf1,06 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.