DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2927
Назва: СПОСІБ ЗНИЖЕННЯ ПРОЦЕСІВ АДАПТАЦІЇ ПОРОСЯТ-СИСУНІВ І МОЛОДНЯКУ СВИНЕЙ ПІСЛЯ ВІДЛУЧЕННЯ: патент на корисну модель
Автори: Тарасенко Л. О., Рудь В. О., Бондар А. О., Поручник М. М., Савченко В. І., Півень О. Т., Розум Є. Ю.
Теми: зниження процесів адаптації, поросята-сисуни, молодняк свиней, відлучення
Дата публікації: 2019
Видавництво: ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ УКРАЇНИ
Бібліографічний опис: Спосіб зниження процесів адаптації поросят-сисунів і молодняку свиней після відлучення: патент на корисну модель / Тарасенко Л. О., Рудь В. О., Бондар А. О., Поручник М. М., Савченко В. І., Півень О. Т., Розум Є. Ю. u 2018 11934. 10.04.2019.
Короткий огляд (реферат): Спосіб зниження процесів адаптації поросят-сисунів і молодняку свиней після відлучення, полягає в оптимізації раціону годівлі при застосуванні кормової добавки. Для зниження дії стресу використовують кормову суміш "СТО ГА". Суміш згодовують свиноматкам протягом 20 днів до і 20 днів після опоросу; поросятам-сисунам з 5-го до 40-го дня життя; молодняку свиней після відлучення згодовують протягом 10 днів до 10 днів після відлучення.
Опис: Корисна модель належить до галузі сільського господарства, зокрема, до тваринництва. Відомий спосіб підвищення процесів адаптації поросят-сисунів і молодняку свиней після відлучення полягає в оптимізації раціону годівлі при застосуванні кормової добавки Гумілід [1]. Недоліком цього способу є те, що Гумілід впливає на наслідки порушення, що виникли в організмі, 5 а не на сам механізм негативної дії. Задача корисної моделі - розробити спосіб зниження механізму дії стресу, який виникає у тварин при народжені та при відлученні поросят від свиноматки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2927
Розташовується у зібраннях:Тарасенко Людмила Олексіївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
bg080tcg-pub-description.pdf177,84 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.