Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2926
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тарасенко Л. О., Рудь В. О., Бондар А. О., Поручник М. М., Савченко В. І., Півень О. Т., Розум Є. Ю., Решетніченко О. П. | - |
dc.date.accessioned | 2021-04-09T12:21:32Z | - |
dc.date.available | 2021-04-09T12:21:32Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб підвищення продуктивності свиней в умовах промислового свинарства: патент на корисну модель / Тарасенко Л. О., Рудь В. О., Бондар А. О., Поручник М. М., Савченко В. І., Півень О. Т., Розум Є. Ю., Решетніченко О. П. u 2018 11935. 10.04.2019. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2926 | - |
dc.description | Корисна модель належить до галузі сільського господарства, зокрема, до тваринництва. Відомий спосіб підвищення продуктивності свиней полягає в оптимізації раціону годівлі при застосуванні кормової добавки Гумілід [1]. Недоліком цього способу є те, що Гумілід впливає на наслідки порушення, що виникли в організмі, 5 а не на сам механізм негативної дії. Задача корисної моделі полягає у підвищенні резистентності організму тварин до несприятливих впливів. | ru |
dc.description.abstract | Спосіб підвищення продуктивності свиней в умовах промислового свинарства включає застосування кормової суміші "СТО ГА" у дозі 25 мг/кг на добу живої маси протягом 20 діб до опоросу і 20 днів після опоросу. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ УКРАЇНИ | ru |
dc.subject.ddc | підвищення продуктивності, свині, промислове свинарство | - |
dc.title | СПОСІБ ПІДВИЩЕННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ СВИНЕЙ В УМОВАХ ПРОМИСЛОВОГО СВИНАРСТВА: патент на корисну модель | ru |
dc.type | Technical Report | ru |
Розташовується у зібраннях: | Тарасенко Людмила Олексіївна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
a25k4qw6-pub-description.pdf | 167,26 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.