DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2924
Назва: СПОСІБ ПІДВИЩЕННЯ АДАПТАЦІЇ ДО ДІЇ СТРЕС-ФАКТОРІВ, ЗАГАЛЬНОЇ РЕЗИСТЕНТНОСТІ ТА ПРОДУКТИВНОСТІ ПОРОСЯТ: патент на корисну модель
Автори: Рудь В. О., Козенко О. В., Тарасенко Л. О., Шаламова Л. М.
Теми: підвищення адаптації, стрес-фактори, резистентність, продуктивність, поросята
Дата публікації: 2018
Видавництво: ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ УКРАЇНИ
Бібліографічний опис: Спосіб підвищення адаптації до дії стрес-факторів, загальної резистентності та продуктивності поросят: патент на корисну модель / Рудь В. О., Козенко О. В., Тарасенко Л. О., Шаламова Л. М. UA 122719 U. 25.01.2018.
Короткий огляд (реферат): Спосіб підвищення адаптації до дії стрес-факторів, загальної резистентності та продуктивності поросят включає введення у раціон гумінової кормової добавки з торфу. При цьому свиноматкам за 20 днів до та 20 після опоросу і отриманим від них поросятам з 5-ї до 40-ї доби після народження згодовують "Суміш кормову Сто Га" у кількості 25 мг/кг живої ваги.
Опис: Корисна модель належить до галузі ветеринарної медицини, зокрема гігієни сільськогосподарських тварин, а саме до способів профілактики та проведення оздоровчих заходів, направлених на адаптацію до факторів пов'язаних із дією технологічного стресу, зміцнення імунітету, підвищення збереженості та продуктивності поросят і може бути використана у свинарських господарствах з різними формами власності, які одержують і 5 вирощують поросят з метою інтенсифікації галузі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2924
Розташовується у зібраннях:Рудь (Селіна) Валентина Олегівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
122719-uapatents.com.pdf197,4 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.