Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2797
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Уминський С., Макарчук В., Королькова М., Дмитрієва С., Житков С. | - |
dc.contributor.author | Уминский С., Макарчук В., Королькова М., Дмитриева С., Житков С. | - |
dc.contributor.author | Uminskij S., Makarchuk V., Korol'kova M., Dmitrieva S., Zhitkov S. | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-26T12:27:39Z | - |
dc.date.available | 2021-03-26T12:27:39Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | УДК 622.75:629.7 Уминський С. Гідродинамічне обладнання для дезодорації рослинної олії / С. Уминський, В. Макарчук , М. Королькова, С. Дмитрієва, С. Житков // Аgrarian Bulletin of tte Black Sea Littoral. 2020, Issue 96. Р. 168-172. | ru |
dc.identifier.other | DOI: 10.37000/abbsl.2020.96.20 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2797 | - |
dc.description.abstract | Якість і безпека споживання жирових продуктів харчування є першочерговим завданням інноваційного розвитку масложирової промисловості. Наведено гідродинамічну установку для дезодорації рослинної олії в умовах фермерських господарств агровиробництва. Запропанована установка для дезодорації рослинної олії дає змогу отримати екологічно чисту рослинну олію по безвідхідній технології, підвищити ефективність отримання висвітленої екологічно чистої рослинної олії при зберіганні органолептичних якостей та смакових цінностей продукту , одноразово зі спрощенням конструкції та зменшенням габаритних розмірів установки, зниженням енергоспоживання на реалізацію технологічного процесу. | ru |
dc.description.abstract | Качество и безопасность потребления жировых продуктов питания является первоочередной задачей инновационного развития масложировой промышленности. Описана гидродинамическая установка для дезодорации растительного масла в условиях фермерских хозяйств агропроизводства. Предложенная установка для дезодорации растительного масла позволяет получать экологически чистое растительное масло по безотходной технологии, повысить эффективность получения осветленного экологически чистого растительного масла при сохранении органолептических качеств и вкусовых ценностей продукта, совместно с упрощением конструкции и уменьшением габаритных размеров установки, снижением энергопотребления на реализацию технологического процесса. | ru |
dc.description.abstract | The quality and safety of consumption of fatty foods is a priority task for innovative development of the oil and fat industry. The hydrodynamic installation for deodorization of vegetable oil in the conditions of agricultural farms is given. The proposed plant for the deodorization of vegetable oil makes it possible to obtain environmentally friendly vegetable oil by waste-free technology, to increase the efficiency of obtaining clarified environmentally friendly vegetable oil while preserving the organoleptic qualities and taste values of the product, once with simplification of the design and reduction of energy technology. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | ru |
dc.subject | соняшникова олія, очищення, механічні домішки, фракція, дезодорація, освітлення, гідродинамічна обробка | ru |
dc.subject | подсолнечное масло, очистка, механические примеси, фракция, микрофильтрация, освещение, гидродинамическая обработка | ru |
dc.subject | sunflower oil, clearing, mechanical impurity, fraction, a microfiltration, illumination, hydrodynamical processing | ru |
dc.title | ГІДРОДИНАМІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ДЕЗОДОРАЦІЇ РОСЛИННОЇ ОЛІЇ | ru |
dc.title.alternative | ГИДРОДИНАМИЧЕСКОЕ ОБОРУДОВАНИЕ ДЛЯ ДЕЗОДОРАЦИИ РАСТИТЕЛЬНОГО МАСЛА | ru |
dc.title.alternative | HYDRODYNAMIC EQUIPMENT FOR DEODORATION OF VEGETABLE OIL | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Уминський Сергій Михайлович |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
22.pdf | 765,38 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.