DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2797
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorУминський С., Макарчук В., Королькова М., Дмитрієва С., Житков С.-
dc.contributor.authorУминский С., Макарчук В., Королькова М., Дмитриева С., Житков С.-
dc.contributor.authorUminskij S., Makarchuk V., Korol'kova M., Dmitrieva S., Zhitkov S.-
dc.date.accessioned2021-03-26T12:27:39Z-
dc.date.available2021-03-26T12:27:39Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationУДК 622.75:629.7 Уминський С. Гідродинамічне обладнання для дезодорації рослинної олії / С. Уминський, В. Макарчук , М. Королькова, С. Дмитрієва, С. Житков // Аgrarian Bulletin of tte Black Sea Littoral. 2020, Issue 96. Р. 168-172.ru
dc.identifier.otherDOI: 10.37000/abbsl.2020.96.20-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2797-
dc.description.abstractЯкість і безпека споживання жирових продуктів харчування є першочерговим завданням інноваційного розвитку масложирової промисловості. Наведено гідродинамічну установку для дезодорації рослинної олії в умовах фермерських господарств агровиробництва. Запропанована установка для дезодорації рослинної олії дає змогу отримати екологічно чисту рослинну олію по безвідхідній технології, підвищити ефективність отримання висвітленої екологічно чистої рослинної олії при зберіганні органолептичних якостей та смакових цінностей продукту , одноразово зі спрощенням конструкції та зменшенням габаритних розмірів установки, зниженням енергоспоживання на реалізацію технологічного процесу.ru
dc.description.abstractКачество и безопасность потребления жировых продуктов питания является первоочередной задачей инновационного развития масложировой промышленности. Описана гидродинамическая установка для дезодорации растительного масла в условиях фермерских хозяйств агропроизводства. Предложенная установка для дезодорации растительного масла позволяет получать экологически чистое растительное масло по безотходной технологии, повысить эффективность получения осветленного экологически чистого растительного масла при сохранении органолептических качеств и вкусовых ценностей продукта, совместно с упрощением конструкции и уменьшением габаритных размеров установки, снижением энергопотребления на реализацию технологического процесса.ru
dc.description.abstractThe quality and safety of consumption of fatty foods is a priority task for innovative development of the oil and fat industry. The hydrodynamic installation for deodorization of vegetable oil in the conditions of agricultural farms is given. The proposed plant for the deodorization of vegetable oil makes it possible to obtain environmentally friendly vegetable oil by waste-free technology, to increase the efficiency of obtaining clarified environmentally friendly vegetable oil while preserving the organoleptic qualities and taste values of the product, once with simplification of the design and reduction of energy technology.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru
dc.subjectсоняшникова олія, очищення, механічні домішки, фракція, дезодорація, освітлення, гідродинамічна обробкаru
dc.subjectподсолнечное масло, очистка, механические примеси, фракция, микрофильтрация, освещение, гидродинамическая обработкаru
dc.subjectsunflower oil, clearing, mechanical impurity, fraction, a microfiltration, illumination, hydrodynamical processingru
dc.titleГІДРОДИНАМІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ДЕЗОДОРАЦІЇ РОСЛИННОЇ ОЛІЇru
dc.title.alternativeГИДРОДИНАМИЧЕСКОЕ ОБОРУДОВАНИЕ ДЛЯ ДЕЗОДОРАЦИИ РАСТИТЕЛЬНОГО МАСЛАru
dc.title.alternativeHYDRODYNAMIC EQUIPMENT FOR DEODORATION OF VEGETABLE OILru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Уминський Сергій Михайлович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
22.pdf765,38 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.