
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2779
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Палий А.П., Корх І.В., Родіонова К.О., Палий А.П. | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-25T11:26:42Z | - |
dc.date.available | 2021-03-25T11:26:42Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб санації приміщень лабораторій ветеринарно-санітарної експертизи: патент на корисну модель № 112576 / А.П. Палій, І. В. Корх, К.О. Родіонова, А.П. Палій,. МПК: A61L 2/16. 26.12.2016. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2779 | - |
dc.description.abstract | Спосіб санації приміщень лабораторій ветеринарно-санітарної експертизи включає їх механічну очистку, дезінфекцію препаратом та бактеріологічний контроль якості проведеної дезінфекції. Використовують як дезінфікуючий препарат - засіб, який містить 0,035тетраметилендфетилен тетрамін 0,175 % алкілдиметилбензиламонію 0,015хлорид 0,075 % 0,015дидецилдиметиламонію хлорид 0,075 % 0,001піхтову олію 0,005 % 99,93499,670 % за воду питну очищену експозиції 3 години. UA 112576 U (12) UA 112576 U UA 112576 U 5 10 15 20 25 30 35 40 45 Корисна модель належить до ветеринарної мікробіології та санітарії і може бути використана у лабораторіях ветеринарно-санітарної експертизи на м'ясопереробних підприємствах різної форми власності та продовольчих ринках при проведенні дезінфекції об'єктів ветеринарного нагляду. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ УКРАЇНИ | ru |
dc.subject | експертиза приміщень, санації, лабораторії, спосіб, ветеринарно-санітарна | ru |
dc.title | Спосіб санації приміщень лабораторій ветеринарно-санітарної експертизи: патент на корисну модель | ru |
dc.type | Technical Report | ru |
Розташовується у зібраннях: | Родіонова Катерина Олександрівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
п1-1.jpg | 97,02 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.