DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2772
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorRodionova K., Paliy A.-
dc.date.accessioned2021-03-19T13:17:39Z-
dc.date.available2021-03-19T13:17:39Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationUDC 619:637.54’65.072:579.2 Rodionova K. O. Analysis of quality and safety indicators poultry meat during primary processing / K. O. Rodionova, A. P. Paliy // Journal for Veterinary Medicine, Biotechnology and Biosafety / ННЦ Інституту експериментальної та клінічної ветеринарії. - Харків, 2017. Vol. 3, Iss. 2,. Р. 5-9.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2772-
dc.description.abstractThe article presents the analysis results of quality and safety indicators as to the poultry meat during primary processing. Based on bacteriological studies the microbial contamination of the poultry carcasses during the slaughter process was investigated. It was set that the highest contamination of the poultry meat takes place in the cooling chamber. The quantity of MAFAnM 5.6 times exceeds the norm. At the analysis of factors affecting microbial contamination of broiler chickens carcasses it was set, that air and equipment in the production premises, hands and staff overalls could be the reason that does not correspond the quantity index of MAFAnM in 1 cm2 of final product and be an additional source of meat contamination.ru
dc.language.isoenru
dc.publisherННЦ Інституту експериментальної та клінічної ветеринаріїru
dc.subjectmeat, poultry carcasses, microorganisms, contamination, air, equipmentru
dc.titleANALYSIS OF QUALITY AND SAFETY INDICATORS OF POULTRY MEAT DURING PRIMARY PROCESSINGru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Родіонова Катерина Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4.pdf1,64 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.