DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2730
Назва: ФІТОСАНІТАРНИЙ СТАН КУКУРУДЗИ В УМОВАХ ПІВДНЯ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Автори: Балан Г.О.
Теми: фітосанітарний стан, кукурудза, південь Одеської області
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харківський національний аграрний університет ім. В. В. Докучаєва
Бібліографічний опис: УДК 581.2: 378( 083.13) Балан Г. О. Фітосанітарний стан кукурудзи в умовах півдня Одеської області / Г. О. Балан // Проблеми екології та екологічно орієнтованого захисту рослин: матеріали Міжнар. наук-практ. конф. / Харківський національний аграрний університет ім. В. В. Докучаєва (29−30 жовтня 2020 р.). – Харків: 2020. – С. 20-23.
Короткий огляд (реферат): Кукурудза –давня хлібна рослина, про яку в Європі дізналися порівняно недавно – усього близько 500 років тому. Для України кукурудза є важливою кормовою культурою. Вона забезпечує харчову промисловість і тваринництво рослинною продукцією для використання в свіжому вигляді та для переробки, концентрованими кормами, силосом і зеленою масою. Реалізацію потенційної продуктивності кукурудзи часто обмежує розвиток інфекційних захворювань. На цій культурі описано близько 50 грибних та бактеріальних хвороб. На кукурудзі проявляються і розвиваються хвороби не тільки під час вегетації рослин, а також у процесі зберігання качанів та зерна. Ступінь ураження рослин та шкідливість хвороб залежать від біологічних особливостей патогена, гібридного складу, погодних умов, агротехніки, а також заходів захисту, які застосовують.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2730
Розташовується у зібраннях:Балан Галина Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf797,74 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.