Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2650
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Балан Г.О. | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-26T13:15:39Z | - |
dc.date.available | 2020-11-26T13:15:39Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | УДК 581.2: 378( 083.13) Комплексні системи захисту сільськогосподарських культур від хвороб: методичні рекомендації до проведення лабораторно - практичних занять для студентів агробіотехнологічного факультету другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 202– «Захист і карантин рослин». Ч. І, ІІ / Уклад. Г.О. Балан. – Одеса: ОДАУ, 2020. – 44 с., 32 с. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2650 | - |
dc.description | Методичні вказівки розглянуті та затверджені на засіданні методичної комісії агробіотехнологічного факультету ОДАУ Протокол № 10 від “18”06 2020 р. | ru |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації з дисципліни «Комплексні системи захисту сільськогосподарських культур від хвороб до проведення лабораторно - практичних занять (Частина І) мають на меті ознайомити з вимогами щодо виконання лабораторно - практичних занять студентів агробіотехнологічного факультету другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 202- Захист і карантин рослин | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | ru |
dc.subject | комплексні системи захисту, сільськогосподарські культури, захист і карантин рослин | ru |
dc.title | КОМПЛЕКСНІ СИСТЕМИ ЗАХИСТУ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ КУЛЬТУР ВІД ХВОРОБ: методичні рекомендації | ru |
dc.type | Learning Object | ru |
Розташовується у зібраннях: | Балан Галина Олександрівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Комплексні системи захисту №1 .pdf | 1,76 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Комплексні системи захисту №2 .pdf | 1,34 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.