DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2593
Назва: Англійська мова для студентів аграрних навчальних закладів: навчальний посібник
Автори: Сусол Л. О., Ходжикян Д. Р.
Теми: англійська мова, аграрні навчальні заклади
Дата публікації: 2019
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 636.064:636.082:591.132 Сусол Л.О. Англійська мова для студентів аграрних навчальних закладів: навчальний посібник/ Л. О. Сусол, Д. Р. Ходжикян, – Одеса, 2019. – 125 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник з англійської мови є результатом спільної праці викладачів кафедри української та іноземних мов Одеського державного аграрного університету Сусол Л.О. та Ходжикян Д.Р. і призначений для студентів І курсу всіх факультетів аграрних спеціальностей у вишах.
Опис: Даний навчальний посібник призначений для студентів І курсів аграрних навчальних закладів, що продовжують вивчати англійську мову. Він охоплює усі аспекти англійської граматики (іменник, займенник, числівник, систему часу та способу дієслова) засвоєння якої передбачено навчальною програмою з іноземної мови у вишах. Навчальний посібник складається з II розділів (11 Units) в яких подано граматику англійської мови та 15 розмовних тем. Граматичний матеріал розділу,часто представлений у таблицях, а за ним пропонуються граматичні вправи, призначені для закріплення вивченого матеріалу уроку та розвитку навичок писемного мовлення студента.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2593
Розташовується у зібраннях:ПІДРУЧНИКИ, НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Англійська мова для студентів аграрних навчальних закладів.pdf2,29 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.