DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2587
Назва: ПРОБЛЕМИ ПОДВІЙНОГО ОПОДАТКУВАННЯ В УКРАЇНІ
Автори: Найда А.В., Найда І.С.
Теми: подвійне оподаткування, реформи податкової системи, тінізація доходів
Дата публікації: 2019
Видавництво: Одеський національний політехнічний університет
Бібліографічний опис: Найда А. В. Проблеми подвійного оподаткування в Україні / А.В. Найда, І.С. Найда // Обліково-аналітичне забезпечення інноваційної трансформації економіки України: мат-ли ХІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Одеса 30-31 травня 2019 р.). - Одеса, 2019. - С. 46-47.
Короткий огляд (реферат): Останні роки розвитку податкового законодавства України характеризуються значними змінами та докорінними реформами податкової системи. Державна фіскальна служба перетворилась з контролюючо-наказового органу в сервісну службу, яка допомагає платникам податків вчасно і в повній мірі їх сплачувати. На цьому шляху держава отримує наповнення бюджету, а платники податків - легалізацію доходів. Явища подвійного оподаткування підвищують податкове навантаження окремих платників податків та створюють передумови для поглиблення тінізації доходів. Дослідженням питань щодо сутності подвійного оподаткування та методів його усунення займаються як вітчизняні, так і зарубіжні вчені. Однак, незважаючи на обсяг наукових досліджень та значні покращення податкового законодавства проблеми подвійного оподаткування залишаються актуальними та потребують вирішення. Відносини, що виникають у сфері справляння податків і зборів, регулюються Податковим кодексом України. Слід зазначити про відсутність в законодавстві України визначення поняття подвійного оподаткування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2587
Розташовується у зібраннях:Найда Андрій Васильович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Naida_8_2019.pdf218,36 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.