DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2581
Назва: УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКОМ ЕКОНОМІЧНОГО ПОТЕНЦІАЛУ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ ТА ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ
Інші назви: MANAGEMENT OF DEVELOPMENT OF ECONOMIC POTENTIAL AT AGRICULTURAL ENTERPRISES AND FARMS
Автори: Сахацкий М. П., Запша Г. Н., Сахацкий М.М.
Sakhatskyi M. P., Zapsha H. M., Sakhatskyi М. M.
Теми: управління, розвиток, економічний потенціал, сільськогосподарські підприємства, фермерські господарства
Дата публікації: 2019
Видавництво: Інноваційна економіка
Бібліографічний опис: УДК 338.11:338.43.02 Сахацький М.П. Управління розвитком економічного потенціалу сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств /М.П. Сахацький Г. М. Запша, Сахацький М.М. // Інноваційна економіка: наук.-виробн. журнал. – 2019. - №7-8. - С. 52-56.
Короткий огляд (реферат): Актуальність дослідження управління розвитком економічного потенціалу сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств зумовлена: по-перше, вагомістю управлінського впливу на економічну результативність ведення підприємницької діяльності в пріоритетному секторі національної економіки – сільському господарстві; по-друге, належністю моделі постійного удосконалення розвитку господарюючих суб’єктів до числа стрижневих в силу використання новітніх наукових здобутків в якості надійного інструментарію, що забезпечує висхідний рух людської цивілізації; по-третє, фундаментальністю аграрної галузі, що слугує джерелом накопичення космічної енергії на Землі та дає підстави прирівнювати землеробство до застосування селянами з давніх часів космічних технологій; по-четверте, важливістю сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств як постачальників незамінної для життєдіяльності кожної людини та нації продукції, а також валютних коштів державному бюджету; по-п’яте, необхідністю подальшого нарощування та реалізації економічного потенціалу сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств, що базуються на інтелектуальних можливостях людини та практиці використання результатів науково-технічного прогресу. Мета статті – обґрунтування теоретико-методологічних засад та розробка практичних рекомендацій щодо удосконалення управління розвитком економічного потенціалу сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2581
Розташовується у зібраннях:Запша Галина Миколаївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
183-429-1-SM.pdf570,8 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.