DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2506
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСмирнова Н. В., Чегурко Н.О.-
dc.date.accessioned2020-08-21T09:28:26Z-
dc.date.available2020-08-21T09:28:26Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationСмирнова Н. В. Тенденції інноваційного розвитку галузі овочівництва в Україні / Н. В. Смирнова, Н.О. Чегурко // Сучасні підходи до післязбиральних технологій та маркетингу плодоовочевої продукції: мат-ли Міжнар. студ. наук.-практ. конф. (м. Мелітополь, 28 травня 2019 р.). - Мелітополь, 2019. - С. 34-39.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2506-
dc.description.abstractУкраїна входить до числа провідних виробників овочевої продукції у світі. Слід підкреслити, що Україна визнана ФАО (продовольчою сільськогосподарською організацією ООН) перспективним світовим донором продовольства загалом і овочів зокрема [1, c. 132]. Проте питома вага виробництва овочів в Україні по відношенню до світового виробництва за 2010-2017 р.р. має тенденцію до скорочення, яке в середньому за даний період складає 0,04 % в рік.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherТаврійський державний агротехнологічний університетru
dc.subjectінноваційний розвиток, галузь овочівництва, Українаru
dc.titleТЕНДЕНЦІЇ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ГАЛУЗІ ОВОЧІВНИЦТВА В УКРАЇНІru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Смирнова (Петруня) Наталія Василівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
58_Smyrnova_2018.pdf669,48 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.