Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2506
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Смирнова Н. В., Чегурко Н.О. | - |
dc.date.accessioned | 2020-08-21T09:28:26Z | - |
dc.date.available | 2020-08-21T09:28:26Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Смирнова Н. В. Тенденції інноваційного розвитку галузі овочівництва в Україні / Н. В. Смирнова, Н.О. Чегурко // Сучасні підходи до післязбиральних технологій та маркетингу плодоовочевої продукції: мат-ли Міжнар. студ. наук.-практ. конф. (м. Мелітополь, 28 травня 2019 р.). - Мелітополь, 2019. - С. 34-39. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2506 | - |
dc.description.abstract | Україна входить до числа провідних виробників овочевої продукції у світі. Слід підкреслити, що Україна визнана ФАО (продовольчою сільськогосподарською організацією ООН) перспективним світовим донором продовольства загалом і овочів зокрема [1, c. 132]. Проте питома вага виробництва овочів в Україні по відношенню до світового виробництва за 2010-2017 р.р. має тенденцію до скорочення, яке в середньому за даний період складає 0,04 % в рік. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Таврійський державний агротехнологічний університет | ru |
dc.subject | інноваційний розвиток, галузь овочівництва, Україна | ru |
dc.title | ТЕНДЕНЦІЇ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ГАЛУЗІ ОВОЧІВНИЦТВА В УКРАЇНІ | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Смирнова (Петруня) Наталія Василівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
58_Smyrnova_2018.pdf | 669,48 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.