DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2489
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСкрипка М.В., Тарасенко Л.О., Панікар І.І., Рудь В.О.-
dc.date.accessioned2020-08-20T12:10:41Z-
dc.date.available2020-08-20T12:10:41Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКонтроль виробництва ковбасних виробів відповідно до вимог державного стандарту / М.В. Скрипка, Л.О.Тарасенко, І.І. Панікар, В.О. Рудь // Інтеграція освіти, науки та бізнесу в сучасному середовищі: зимові диспути: тези доп. I Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (6-7 лютого 2020 р.). – Дніпро, 2020. – Т.3. – С. 209-214.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2489-
dc.description.abstractЗ м’ясних товарів найчастіше фальсифікуються саме ковбасні вироби. Виробники часто використовуючи державні стандарти (ДСТУ), виготовляють ковбаси з низькими якісними показниками, фальсифікуючи м’ясо – субпродуктами, соєю, малоцінними непередбаченими рецептурою добавками, а також несвіжим м’ясом, що не лише значно знижує якість готових виробів, але може бути небезпечним для здоров’я споживачів. На зміну натуральній сировині, вирощеній у природних умовах, почали використовувати різноманітні складники штучного походження: наповнювачі, ароматизатори, підсилювачі смаку, барвники, стабілізатори, емульгатори, загусники, модифікований крохмаль, модифіковану сою. Як правило, використання таких складників не нормуються, а тому у продуктах харчування не витримується вміст натуральних компонентів. Мета: за допомогою мікроструктурного аналізу визначити склад ковбаси «Салямі», її властивості, відповідність рецептурі, а в разі фальсифікації – виявити вміст різних тканин, органів, спецій та малоцінних добавок. Оцінка якості ковбасних виробів із застосуванням гістологічного методу дослідження.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherWayScienceru
dc.subjectконтроль виробництва, ковбасні вироби, державний стандартru
dc.titleКОНТРОЛЬ ВИРОБНИЦТВА КОВБАСНИХ ВИРОБІВ ВІДПОВІДНО ДО ВИМОГ ДЕРЖАВНОГО СТАНДАРТУru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Скрипка Марина Вікторівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
13.pdf934,01 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.