Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2489
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Скрипка М.В., Тарасенко Л.О., Панікар І.І., Рудь В.О. | - |
dc.date.accessioned | 2020-08-20T12:10:41Z | - |
dc.date.available | 2020-08-20T12:10:41Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Контроль виробництва ковбасних виробів відповідно до вимог державного стандарту / М.В. Скрипка, Л.О.Тарасенко, І.І. Панікар, В.О. Рудь // Інтеграція освіти, науки та бізнесу в сучасному середовищі: зимові диспути: тези доп. I Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (6-7 лютого 2020 р.). – Дніпро, 2020. – Т.3. – С. 209-214. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2489 | - |
dc.description.abstract | З м’ясних товарів найчастіше фальсифікуються саме ковбасні вироби. Виробники часто використовуючи державні стандарти (ДСТУ), виготовляють ковбаси з низькими якісними показниками, фальсифікуючи м’ясо – субпродуктами, соєю, малоцінними непередбаченими рецептурою добавками, а також несвіжим м’ясом, що не лише значно знижує якість готових виробів, але може бути небезпечним для здоров’я споживачів. На зміну натуральній сировині, вирощеній у природних умовах, почали використовувати різноманітні складники штучного походження: наповнювачі, ароматизатори, підсилювачі смаку, барвники, стабілізатори, емульгатори, загусники, модифікований крохмаль, модифіковану сою. Як правило, використання таких складників не нормуються, а тому у продуктах харчування не витримується вміст натуральних компонентів. Мета: за допомогою мікроструктурного аналізу визначити склад ковбаси «Салямі», її властивості, відповідність рецептурі, а в разі фальсифікації – виявити вміст різних тканин, органів, спецій та малоцінних добавок. Оцінка якості ковбасних виробів із застосуванням гістологічного методу дослідження. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | WayScience | ru |
dc.subject | контроль виробництва, ковбасні вироби, державний стандарт | ru |
dc.title | КОНТРОЛЬ ВИРОБНИЦТВА КОВБАСНИХ ВИРОБІВ ВІДПОВІДНО ДО ВИМОГ ДЕРЖАВНОГО СТАНДАРТУ | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Скрипка Марина Вікторівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
13.pdf | 934,01 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.