DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2478
Назва: СУДОВА ВЕТЕРИНАРНА МЕДИЦИНА – НАУКА І НАВЧАЛЬНА ДИСЦИПЛІНА: ІСТОРІЯ, СУЧАСНИЙ СТАН ПРОБЛЕМИ, ПЕРСПЕКТИВИ
Автори: Яценко І.В., Труш А.М., Коцюмбас Г.І., Скрипка М.В., Дегтярьов М.О., Бондаревський М.М., Кам’янський В.В.
Теми: судова ветеринарна медицина
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківська державна зооветеринарна академія
Бібліографічний опис: УДК 619:340.6 Судова ветеринарна медицина – наука і навчальна дисципліна: історія, сучасний стан проблеми, перспективи // І.В. Яценко, А.М. Труш, Г.І. Коцюмбас, М.В. Скрипка, М.О. Дегтярьов, М.М. Бондаревський, В.В. Кам’янський // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини: зб. наук. праць / ХДЗВА. – Харків, 2009. – Вип.19, Т. 2. – С. 325–343.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано історію становлення та розвитку судової ветеринарної медицини, як науки і навчальної дисципліни. Пропонується виділити її в самостійну навчальну дисципліну і викладати студентам вищих навчальних закладів за спеціальністю «Ветеринарна медицина». Необхідно розвивати наукові дослідження в галузі судової ветеринарної експертизи, що забезпечить розширення експертних можливостей в цій галузі; створить умови для надання об’єктивного, обґрунтованого, правильного, правдивого експертного висновку за справою.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2478
Розташовується у зібраннях:Скрипка Марина Вікторівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2.pdf1,27 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.