DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2453
Назва: ОСОБЛИВОСТІ МЕТОДИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ САМОСТІЙНИХ ЗАНЯТЬ СТУДЕНТІВ З ГУМАНІТАРНИХ І СОЦІАЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН
Автори: Самуйлік М. М.
Теми: методичне забезпечення, самостійні заняття, гуманітарні і соціальні дисципліни
Дата публікації: 2019
Видавництво: Одеська Державна Академія Будівництва та Архітектури
Бібліографічний опис: Самуйлік М. М. Особливості методичного забезпечення самостійних занять студентів з гуманітарних і соціальних дисциплін / М.М. Самуйлік // Управління якістю підготовки фахівців: мат-ли ХХІV Міжнар. наук.-метод. конф. / ОДАБА. – Одеса, 2019. – С. 156-157.
Короткий огляд (реферат): Самостійні заняття студентів є частиною навчально-виховного процесу вищого навчального закладу та важливим засобом отримання глибоких теоритичних знань. Вони здійснюється з метою відпрацювання та засвоєння навчального матеріалу, визначеного робочою навчальною програмою дисципліни; закріплення та поглиблення знань, умінь і навичок; виконання індивідуальних завдань. Навчальний час, відведений на самостійні заняття студентів регламентується навчальним планом, зміст занять визначається робочою програмою навчальної дисципліни, методичними завданнями та вказівками викладача. До кожного змістового модуля курсів з гуманітарних і соціальних дисциплін пропонуються теми самостійних занять, що містять питання для самостійного вивчення і конспектування. Самостійні заняття, за бажанням студентів, можуть проходити у бібліотеках, навчальних кабінетах, комп'ютерних класах, лабораторіях тощо. Вони забезпечуються підручниками, посібниками, конспектами лекцій, комп'ютерними комплексами, методичними рекомендаціями з організації самостійної роботи та виконання окремих завдань, що передбачені робочою програмою навчальної дисципліни.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2453
Розташовується у зібраннях:Самуйлік Микола Миколайович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Самуйлiк_ОДАБА_19(1).pdf352,14 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.