DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2448
Назва: ФЕНОМЕН ПОЛІТИЧНОЇ ПРАВОТВОРЧОСТІ
Автори: Самуйлік М. М.
Теми: політична правотворчість, правова сфера, політичне правління, державний устрій
Дата публікації: 2015
Видавництво: Одеська Державна Академія Будівництва та Архітектури
Бібліографічний опис: Самуйлік М. М. Феномен політичної правотворчості / М.М. Самуйлік // Особливості та тенденції розвитку правотворчості в умовах трансформації суспільства: мат-али Міжнар. наук.-практ. конф. / ОДАБА. – Одеса, 2015. – С. 123-128.
Короткий огляд (реферат): У правовій сфері суспільства правотворчість посідає провідне місце. Тому що саме вона дає життя праву, породжує, формує його. Особливим її видом виступає політична правотворчість, як феномен, що формує політичне правління, утворює державний устрій, регулює політичну систему суспільства. Проблема актуальна для сучасного українського суспільства. Вона характеризується істотними зрушеннями у взаєминах людини і влади та вимагає нового правотворення. Очевидна необхідність зміни механізмів самої політичної влади її децентралізації в межах доцільності. Це можливо за рахунок створення нових політичних принципів і норм, нової політичної правотворчості у процесі становлення України як незалежної, правової держави.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2448
Розташовується у зібраннях:Самуйлік Микола Миколайович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Феномен_полiтичноi_правотворчостi.pdf354,73 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.