DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2447
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСамуйлік М. М.-
dc.date.accessioned2020-08-18T08:23:38Z-
dc.date.available2020-08-18T08:23:38Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationСамуйлік М. М. Педагогічне спілкування як чинник якісної підготовки фахівців / М.М. Самуйлік // Актуальні питання підготовки фахівців логістики Збройних Сил України: зміст, технології, якість: мат-ли Міжнар. наук.-метод. конф. Військової академії (2019, м. Одеса). – Одеса: Військова академія, 2019. – С. 210-212.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2447-
dc.description.abstractСьогодні однією з самих актуальних проблем сучасної України є забезпечення умов оптимального розвитку освіти, причому головним є вже не окремі досягнення, а якісний рівень функціонування всіх її ланок. Виникла необхідність побудови принципово нової системи освіти, яка створить передумови для широкої самореалізації кожного студента відповідно до його здібностей, уподобань. Проте вирішення таких задач сьогодні гальмується війною та кризовим станом економіки, що приводить до недостатнього фінансування освіти. Одним із підходів до розв’язання цієї проблеми є, на наш погляд, педагогічне спілкування з тими, хто навчається, що виступає тим могутнім чинником, який позитивно впливає на навчання та розвиток творчої особистості майбутнього фахівця, допомагає оволодівати глибокими знаннями, пробуджує пізнавальні та творчі сили, виховує культуру міжособистісного та професійного спілкування в сучасному суспільстві.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherВійськова академіяru
dc.subjectпедагогічне спілкування, підготовка фахівців, розвиток творчої особистостіru
dc.titleПЕДАГОГІЧНЕ СПІЛКУВАННЯ ЯК ЧИННИК ЯКІСНОЇ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Самуйлік Микола Миколайович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Samujlik_Ped_19.pdf285,85 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.