DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2444
Назва: ОСОБЛИВОСТІ ПРОВЕДЕННЯ ЗАНЯТЬ З ДИСЦИПЛІНИ «ЦИВІЛЬНИЙ ЗАХИСТ» В УМОВАХ ДЕФІЦИТУ ЧАСУ
Автори: Сакун М.М.
Теми: проведення занять, дисципліна «Цивільний захист», дефіцит часу, надзвичайні ситуації
Дата публікації: 2018
Видавництво: Одеський національний морський університет
Бібліографічний опис: УД К 355.58(075.8) Сакун М. М. Особливості проведення занять з дисципліни «Цивільний захист» в умовах дефіциту часу / М.М. Сакун // Перспективи технології для забезпечення безпеки життєдіяльності та довголіття людини: тези доповіді на 1-й наук.-техн. конф. (24-25 травня 2018 р.) / Одеський національний морський університет. – Одеса, 2018.
Короткий огляд (реферат): Цивільний захист – нормативна дисципліна, в процесі вивчення якої у майбутніх фахівців формується необхідний рівень знань і вмінь по організації захисту населення в умовах надзвичайних ситуацій. Актуальність уведення в навчальні плани нормативної дисципліни «Цивільний захист» обумовлена тим, що нинішні студенти в майбутньому – потенційні керівники підприємств, організацій та інших об’єктів, а значить – майбутні організатори цивільного захисту. Незалежно від профілю спеціальності вони повинні бути підготовлені до того, щоб організувати вирішення завдань цивільного захисту у випадку виникнення надзвичайних ситуацій місцевого й об’єктового рівнів і, звичайно ж, мати вичерпні знання з профілактики надзвичайних ситуацій, надзвичайних подій, нещасних випадків тощо. Таким чином, майбутній керівник повинен уміти організувати і забезпечити не тільки індивідуальну безпеку, але й безпеку колективу людей, прийняти правильні рішення щодо їх захисту від можливих наслідків аварій, катастроф, стихійних лих.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2444
Розташовується у зібраннях:Сакун Микола Миколайович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези_доповiдi__на_конференцiю.pdf315,46 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.