DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2412
Назва: СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ МЕДУ НАТУРАЛЬНОГО
Інші назви: СОВРЕМЕННЫЕ ПРОБЛЕМЫ КАЧЕСТВА И БЕЗОПАСНОСТИ МЕДА НАТУРАЛЬНОГО
MODERN PROBLEMS OF QUALITY AND SECURITY OF NATURAL HONEY
Автори: Хамід К., Пушкар Т., Гурко Є.
Хамид К., Пушкарь Т., Гурко Е.
Hamid K., Pushkar T., Gurko E.
Теми: мед, якість, безпечність, вимоги, фальсифікація
мед, качество, безопасность, требования, фальсификация
honey, quality, safety, requirements, falsification
Дата публікації: 2020
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 614:636.084. Хамід К. Сучасні проблеми якості та безпечності меду натурального / К. Хамід, Т. Пушкар, Є. Гурко // Аграрний вісник Причорномор’я: зб. наук. праць / ОДАУ. – 2020. – Вип. 96. – С. 77-83.
Короткий огляд (реферат): На сьогоднішній день, забезпечення населення високоякісними та безпечними харчовими продуктами є одним з головних завдань виробників харчової продукції. Проведення аналізу, спрямованого на підвищення ефективності для можливості подальшого удосконалення системи оцінювання якості меду натурального, було метою нашого дослідження. Встановлено, що однією з основних перешкод збільшення експорту меду є розрізненість українських виробників меду і медової продукції. Для забезпечення якості та безпеки продукції бджільництва необхідно здійснювати на всіх рівнях. Визначити безпечність і якість меду та його відповідність Держстандарту України, можливо завдяки лабораторних досліджень.
На сегодняшний день, обеспечение населения высококачественными и безопасными пищевыми продуктами являются одной из главных задач производителей пищевой продукции. Проведение анализа, направленного на повышение эффективности для возможности дальнейшего совершенствования системы оценки качества меда натурального, было целью нашего исследования. Установлено, что одним из основных препятствий увеличения экспорта меда является разрозненность украинских производителей меда и медовой продукции. Для обеспечения качества и безопасности продукции пчеловодства необходимо осуществлять на всех уровнях. Определить безопасность и качество меда и его соответствие ГОСТу Украины, возможно благодаря лабораторных исследований.
Today, providing the population with high quality and safe food is one of the main tasks of food producers. Conducting analysis to improve efficiency to further improve the system of quality assessment of honey natural was the purpose of our study. It is established that one of the main obstacles to increasing honey exports is the disparity between Ukrainian honey producers and honey products. Beekeeping must be carried out at all levels to ensure the quality and safety of bee products. It is possible to determine the safety and quality of honey and its compliance with the State Standard of Ukraine through laboratory tests.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2412
Розташовується у зібраннях:Хамид Кіра Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
11.pdf719,81 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.