DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2401
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПопова Л.В., Петренко С.О., Чуйко В.С.-
dc.contributor.authorPopova L.V., Petrenko S.O., Chuiko V.S.-
dc.date.accessioned2020-08-11T08:39:59Z-
dc.date.available2020-08-11T08:39:59Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationУДК 632.78:634.1 Попова Л.В. Вплив позакореневого підживлення мікродобривами на продуктивність і стійкість до хвороб груші в умовах степу Північно-Західного Причорномор'я України / Л.В. Попова, С.О. Петренко, В.С. Чуйко // Науковий вісник НЛТУ України. - 2015. - Вип. 25.4. - С. 56-61.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2401-
dc.description.abstractЗастосування мікродобрива Вуксал Мікроплант у дозі 3 л/га сприяє підвищенню в 3 рази стійкості досліджуваних сортів груші Таврійська та Марія до прояву хвороби парші на зав'язях та листі. Вуксал Мікроплант у рекомендованій дозі сприяє збільшенню урожайності груші сортів Таврійська та Марія на 57,5 та 67,5 % відповідно, порівняно з контролем, та має незначну тенденцію до збільшення маси плодів досліджуваних сортів. Встановлено, що застосування суспензії Вуксал Мікроплант (3 л/га) у насадженнях груші позитивно позначається на якості плодів, показниках плодоношення, що своєю чергою, призводить до збільшення врожайності та сприяє підвищенню конкурентоспроможності продукції.ru
dc.description.abstractПрименение микроудобрения Вуксал Микроплант в дозе 3 л/га способствует повышению в 3 раза стойкости исследуемых сортов груши Таврийская и Мария к проявлению болезни парши на завязях и листьях. Применение микроудобрения Вуксал Микроплант в рекомендованной дозе способствует увеличению урожайности груши сортов Таврийская и Мария на 57,5 и 67,5 % соответственно, по сравнению с контролем, и имеет незначительную тенденцию к увеличению массы плодов исследуемых сортов. Установлено, что применение суспензии Вуксал Микроплант (3 л/га) в насаждениях груши положительно сказывается на качестве плодов, показателях плодоношения, которое, в свою очередь, приводит к увеличению урожайности и способствует повышению конкурентоспособности продукции.ru
dc.description.abstracttimes increase of firmness of the probed sorts of pear of Tavriyskaya and Maria to the display of illness of scab on ovaries and leaves. The application of microfertilizer of Vuksal Mikroplant in the recommended dose is instrumental in the increase of the productivity of pear of Tavriyskaya and Maria sorts on 57.5 and 67.5 % accordingly, as compared to control, and has an insignificant tendency to the increase of weight of garden-stuffs of the probed sorts. It is set that application of suspension of Vuksal Mikroplant (3 l/ga) in planting of pear positively influences the quality of garden-stuffs, indexes of fruiting which in same queue results in the increase of the productivity and instrumental in the increase of сompetitiveness products.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherНаціональний лісотехнічний університет Україниru
dc.subjectмікродобриво, Вуксал Мікроплант, груша, макро- та мікроелементиru
dc.subjectмикроудобрение, Вуксал Микроплант, груша, макро- и микроэлементыru
dc.subjectmicrofertilizer, Vuxal Mikroplant, pear, macro- and microelementsru
dc.titleВПЛИВ ПОЗАКОРЕНЕВОГО ПІДЖИВЛЕННЯ МІКРОДОБРИВАМИ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ І СТІЙКІСТЬ ДО ХВОРОБ ГРУШІ В УМОВАХ СТЕПУ ПІВНІЧНО-ЗАХІДНОГО ПРИЧОРНОМОР'Я УКРАЇНИru
dc.title.alternativeВлияние внекорневого подкорма микроудобрениями на продуктивность и устойчивость к болезням груши в условиях степи северо-западного Причерноморья Украиныru
dc.title.alternativeThe Influence of Foliar Feeding up by Microfertilizers on Pear Productivity and Disease Resistance in the Steppe Conditions of Ukraine Northwest Black Sea Regionru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Попова Лариса Василівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2._Попова_Л.В._Стаття_2015,_25.4_(Iндекс_Копернiкус).pdf194,22 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.