DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2373
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПетренко О.-
dc.contributor.authorPetrenko O.-
dc.date.accessioned2020-08-07T11:32:02Z-
dc.date.available2020-08-07T11:32:02Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationПетренко О. Перспективний план розвитку виробництва зерна на підприємстві / О. Петренко // Ukraine – EU. Innovations in Education, Technology, Business and Law: collection of international scientific papers. – Chernihiv: CNUT, 2018.– С.300-303.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2373-
dc.description.abstractВизначено напрямки підвищення рівня зерновиробництва та резерви ефективної роботи зернової галузі, а також збільшення продовольчого фонду країни. Розроблено перспективний план розвитку зернового господарства на перспективу та наведена його економічна ефективність. Визначено подальші напрямки дослідження підвищення рівня виробництва зерна на аграрних підприємствах.ru
dc.description.abstractThe directions of increase the level of grain production and reserves of efficient grain industry, as well as increasing the food supply of the country are determined. A prospective plan for the development of the grain economy for the future is developed and its economic efficiency is presented. Further directions of the study of increasing the grain production level at agrarian enterprises were determined.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherChernihiv National University of Technologyru
dc.subjectзерновиробництво; ефективність; планування; резерви; фінансові результати; рівень виробництваru
dc.subjectgrain production; efficiency; planning; reserves; financial results; production levelru
dc.titleПЕРСПЕКТИВНИЙ ПЛАН РОЗВИТКУ ВИРОБНИЦТВА ЗЕРНА НА ПІДПРИЄМСТВІru
dc.title.alternativePERSPECTIVE PLAN FOR DEVELOPMENT OF GRAIN PRODUCTION AT THE ENTERPRISEru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Петренко Ольга Павлівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
8.pdf821,33 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.