DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2372
Назва: СУЧАСНИЙ СТАН ВИРОБНИЦТВА ЗЕРНА ОДЕСЬКОГО РЕГІОНУ
Автори: Петренко О.П., Піпа Н.М.
Теми: сучасний стан, виробництво зерна, Одеський регіон
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Петренко О. П. Сучасний стан виробництва зерна Одеського регіону / О.П. Петренко, Н.М. Піпа // Сучасні управлінські та соціально-економічні аспектів розвитку держави, регіонів та суб’єктів господарювання в умовах трансформації публічного управління: мат-ли Міжн. наук.-практ. конф. (Одеса, 7 листопада 2018 р.). – Одеса, 2018. – С.68-69.
Короткий огляд (реферат): Україна виступає одним зі світових лідерів експорту зерна на світовому ринку. Тому зерновиробництво посідає провідне місце серед галузей рослинництва та відіграє важливу роль у формуванні темпів економічного зростання. Значне місце в виробництві зернової та зернобобової продукції країни займає Одеська область ( 6,9% виробництва зерна в Україні). Станом на 2016 рік в регіоні 64,8% усієї посівної площі сільськогосподарських культур у сільськогосподарських підприємствах було засіяно зерновими та зернобобовими культурами. Розглядаючи структуру вирощуваних культур регіону, слід виділити, що 53,6% складає пшениця, 29,7% - ячмінь та 12,0% - кукурудза.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2372
Розташовується у зібраннях:Петренко Ольга Павлівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
7.pdf235,73 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.