DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2365
Назва: ЗНАЧЕННЯ СПЕЦІАЛІЗОВАНИХ КРЕДИТНО-ФІНАНСОВИХ УСТАНОВ В СУЧАСНІЙ ЕКОНОМІЦІ
Автори: Петренко О. П., Бужора А. Л.
Теми: спеціалізовані кредитно-фінансові установи, сучасна економіка, національний ринок
Дата публікації: 2019
Видавництво: Центр фінансово-економічних наукових досліджень
Бібліографічний опис: УДК 336.73:368.025.18 Петренко О. П. Значення спеціалізованих кредитно-фінансових установ в сучасній економіці / О. П. Петренко, А. Л. Бужора // Перспективні напрямки розвитку економіки, фінансів, обліку, менеджменту та права: теорія і практика: зб. тез доповідей Міжн. наук.-практ. конф. (Полтава, 9 березня 2019 р. – Полтава, 2019. – Ч. 3. – С. 22-24.
Короткий огляд (реферат): Окрім банківських установ, важливе місце у фінансових системах переважної більшості країн належить спеціалізованим небанківським фінансовим інститутам, які в останні десятиліття набувають усе більшого розвитку та починають складати серйозну конкуренцію для комерційних банків на ринку фінансових послуг. Діють вони, як і банки, у різних секторах ринку позичкових капіталів, але не виконують усіх основних банківських функцій, а найважливішою рисою, яка їм притаманна та відрізняє їх від банківських установ, є вузька спеціалізація.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2365
Розташовується у зібраннях:Петренко Ольга Павлівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf550,92 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.