DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2311
Назва: Штам ESCHERICHIA COLI СТМ-3 для ветеринарної біотехнології
Автори: Скрипка М. В., Панікар І. І., Мачуський О.В., Мачуська В.А., Туль О.І., Колич Н.Б.
Теми: штам ESCHERICHIA COLI СТМ-3 , ветеринарна біотехнологія
Дата публікації: 2017
Видавництво: МІНІСТЕРСТВО ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ І ТОРГІВЛІ УКРАЇНИ
Бібліографічний опис: Штам ESCHERICHIA COLI СТМ-3 для ветеринарної біотехнології: Патент u 2017 07099 Україна, МПК (2017.01), C12N 1/00.
Короткий огляд (реферат): Штам Staphylococcus epidermidis T-7S має типові культурально-морфологічні та фізіолого- біохімічні властивості, але є високочутливий до ванкоміцину і ріфампіцину, чутливий до гатіфлоксацину, лінезоліду, нечутливий до пеніциліну, амоксициліну, метициліну, даний штам депоновано в Депозитарії Державного науково-контрольного інституту біотехнології і штамів мікроорганізмів під номером 663, призначений для ветеринарної мікробіології. Корисна модель, що пропонується, належить до ветеринарії, а саме до ветеринарної мікробіології. Існує велика потреба відповідно до системи стандартизації, при проведенні мікробіологічних досліджень в лабораторіях ветеринарної медицини та інших бактеріологічних лабораторіях, у використанні еталонних тест-штамів мікроорганізмів. Такі стандартні штами застосовуються як для перевірки ростових властивостей поживних середовищ, так і для 5 використання як позитивні контролі під час диференційної діагностики.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2311
Розташовується у зібраннях:Скрипка Марина Вікторівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
122173-uapatents.com.pdf149,2 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.