DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2272
Назва: ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ ХІХ СТОЛІТТЯ З СТАНОВЛЕННЯ І РОЗВИТКУ ВИНОГРАДАРСТВА В УКРАЇНІ
Автори: Малащук О. С.
Теми: періодичні видання, ХІХ століття, розвиток виноградарства, Україна
Дата публікації: 2017
Видавництво: Дніпровський національний університет ім. О. Гончара
Бібліографічний опис: Малащук О. С. Періодичні видання ХІХ століття з становлення і розвитку виноградарства в Україні. / О.С. Малащук // Соціально-гуманітарні науки та сучасні виклики: мат-ли ІІ Всеукраїн. наук. конф. (26-27 травня 2017р., м. Дніпро). - Дніпро, 2017. – Ч. І. - С. 101-103.
Короткий огляд (реферат): Одним із основним етапів у вивченні становлення та розвитку виноградарства України є визначення джерел та їх аналіз із історичної точки зору. Окрему групу історичних джерел становлять спеціалізовані періодичні видання, завдяки яким повніше і детальніше формується уявлення цілісної картини дослідження. Одним із перших таких видань є журнал «Записки Імператорського Товариства сільського господарства Південної Росії» – це друкований орган Імператорського Товариства сільського господарства Південної Росії, що виходив в Одесі з 1830 р., спочатку під назвою «Листки» («Bulletins») як додаток до місцевих газет «Одесский вестник» та «Journal d’Odessa», а з 1841 р. вже як «Записки Імператорського Товариства сільського господарства Південної Росії». Всього вийшло в світ вісімдесят дев’ять томів. У «Записках» друкувалися законоположення і урядові розпорядження, протоколи засідань і звіти Товариства, доповіді про діяльність вітчизняних та іноземних сільськогосподарських товариств, дослідних станцій, з’їзди сільських господарів, земств, бібліографічні замітки про нові видання, статті та посібники з питань виноградарства та інших галузей сільського господарства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2272
Розташовується у зібраннях:Малащук Оксана Степанівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези_Дніпро_2017.pdf344,24 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.