Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/222| Назва: | МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ ОБРОБКИ РОСЛИННИХ ОЛІЙ УЛЬТРАЗВУКОМ |
| Інші назви: | МАТЕМАТИЧЕСКАЯ МОДЕЛЬ ОБРАБОТКИ РАСТИТЕЛЬНЫХ МАСЕЛ УЛЬТРАЗВУКОМ MATHEMATICAL MODEL OF PROCESSING OF VEGETABLE OILS ULTRASOUND |
| Автори: | Осадчук, П. І., Гамоліч В. Я, Осадчук, П. И. Osadchuk, P. |
| Теми: | Механізація олійництва ультразвук, коливання, рослинні олії, хвильове рівняння ультразвук, колебания, растительные масла, волновое уравнение ultrasound, fluctuations, vegetable oils, the wave equation |
| Дата публікації: | 2010 |
| Видавництво: | АГРАРНИЙ ВІСНИК ПРИЧОРНОМОР'Я: збірник наукових праць, № 55, 2010 |
| Бібліографічний опис: | УДК 62229.316.0002.51, ББК Л782.120.52; ОГАУ,ОДАУ Осадчук, П. І.,Гамоліч В. Я. Математична модель динаміки руху домішок в безперервній центрифузі при очищенні рослинних олій [Текст] // Аграрний вісник Причорномор'я : Збірник наукових праць. - Одеса, 2007. - Вип.40 : Технічні науки. - С.172-176. |
| Короткий огляд (реферат): | Побудовано математичну модель поширення ультразвуку в
рослинній олії з урахуванням властивостей вібратора та геометрії
робочої зони обробки олії. Построена математическая модель распространения ультразвука в растительном масле с учетом свойств вибратора и геометрии рабочей зоны обработки масла. The mathematical model of distribution of ultrasound in vegetable oil is constructed in view of properties of the vibrator and geometry of a working zone of processing of oil. |
| Опис: | The mathematical model of distribution of ultrasound in vegetable oil is constructed in view of properties of the vibrator and geometry of a working zone of processing of oil. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/222 |
| Розташовується у зібраннях: | Осадчук Петро Ігорович |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| osad4uk.pdf | 314,94 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.