DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2207
Назва: Сучасні проблеми трансформації середовища функціонування підприємств тваринництва та скотарства
Автори: Лівінський А. І.
Теми: сучасні проблеми, трансформація, середовище, підприємства, тваринництво, скотарство
Дата публікації: 2018
Видавництво: Міжнародний гуманітарний університет
Бібліографічний опис: Лівінський А. І. Сучасні проблеми трансформації середовища функціонування підприємств тваринництва та скотарства / А. І. Лівінський // Перспективи ефективних управлінських рішень у бізнесі та проектах: матер. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (20-21 вересня 2018 р., м. Одеса) / Міжнародний гуманітарний університет. – Одеса, 2018. – С. 44-47.
Короткий огляд (реферат): Проблема конкуренції в аграрному секторі є однією з найбільш важливих для аграрної економічної науки є. З усіх ознак ринкової економіки конкурентна боротьба є основною. Тому не випадково в працях багатьох економістів поняття «ринкова економіка» й «конкурентна система» розглядаються як синоніми. Конкуренція - це економічна боротьба, суперництво між відособленими виробниками продукції, виконавцями робіт, послуг по задоволенню своїх інтересів, пов'язаних із реалізацією продукції, виконанням робіт, наданням послуг одним й тим же споживачам. Виникнення ринкової економіки ознаменувалося появою вільної конкуренції. В аграрному секторі конкуренції властиві певні особливості. Розгляд і з'ясування їх мають теоретичне й практичне значення. Серед умов виникнення й дії конкуренції в аграрному секторі вирішального значення набуває досягнення рівноваги між попитом і пропозицією на аграрну продукцію. Необхідний пошук важелів активізації конкуренції в агросекторі, розвитку аграрного виробництва, досягнення такого рівня пропозиції його продукції, який відповідав би попиту населення не лише за кількісними, алей якісними показниками, критеріями географічної та цінової доступності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2207
Розташовується у зібраннях:Лівінський Анатолій Іванович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4.pdf540,51 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.