DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2185
Назва: КЛІНІЧНІ МАРКЕРИ ПЛАЦЕНТАРНОЇ НЕДОСТАТНОСТІ У КОРІВ
Автори: Кривий М.Ф., Франчук Л.О.
Теми: клінічні маркери, плацентарна недостатність, корови
Дата публікації: 2018
Видавництво: ІНСТИТУТ БІОЛОГІЇ ТВАРИН
Бібліографічний опис: УДК 619:618.46:636.2 Кривий М. Ф. Клінічні маркери плацентарної недостатності у корів / М. Ф. Кривий, Л.О. Франчук // Біологія тварин. – 2018. - Т. 20, № 3. – С.130.
Короткий огляд (реферат): Плацентарна або фетоплацентарна недостатність — синдром, обумовлений морфофункціональними змінами у плаценті; це результат складної реакції плода і плаценти на різні патологічні стани материнського організму. Фетоплацентарна недостатність є однією з провідних причин, які суттєво впливають на рівень перинатальної патології. Наявні методи діагностики плацентарної недостатності охоплюють визначення клінічних змін перебігу вагітності, дослідження стероїдних і гонадотропних гормонів та ультразвукову діагностику. Метою досліджень було визначення ефективності методів діагностики плацентарної недостатності у корів та клінічних аспектів її прояву.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2185
Розташовується у зібраннях:Кривий Микола Федорович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
7..pdf888,63 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.