Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2172
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Домущи Д. А., Енакиев Ю.И., Байбеков Р.Ф., Белопухов С.Л. | - |
dc.contributor.author | Domuschi D., Enakiev Yu., Baibekov R., Belopukhov S. | - |
dc.date.accessioned | 2020-05-22T10:45:12Z | - |
dc.date.available | 2020-05-22T10:45:12Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Определение основных параметров производственных условий при уборке зерновых / Д.А. Домущи, Ю.И. Енакиев,Р.Ф. Байбеков, С.Л. Белопухов // Научный альманах. - 2019. - №7-1(57). – С. 125-128. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2172 | - |
dc.description.abstract | Представлена методика и результаты исследований по определению производственных условий уборки зерновых культур технологическими комплексами: количество зерноуборочных комбайнов в хозяйствах, технологических комплексах, площадей посева зерновых, площадей полей под зерновые. | ru |
dc.description.abstract | The methodology and results of studies to determine the production conditions for harvesting grain crops by technological complexes are presented: the number of combine harvesters in farms, technological complexes, grain sowing areas, grain areas under grain crops. | ru |
dc.language.iso | ru | ru |
dc.publisher | Научный альманах | ru |
dc.subject | зерноуборочный комбайн, технологический комплекс, зерновые культуры | ru |
dc.subject | combine harvester, technological complex, grain crops | ru |
dc.title | Определение основных параметров производственных условий при уборке зерновых | ru |
dc.title.alternative | Determination of the main parameters of the production conditions when harvesting grain | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Домущі Дмитро Панасович |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Домущи Д.А..pdf | 763,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.