DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2140
Назва: ВПЛИВ НОРМИ ВИСІВУ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ ГРЕЧКИ В УМОВАХ ПІВДЕННОГО СТЕПУ УКРАЇНИ
Інші назви: ВЛИЯНИЕ НОРМ ВЫСЕВА НА ПРОДУКТИВНОСТЬ ГРЕЧИХИ В УСЛОВИЯХ ЮЖНОЙ СТЕПИ УКРАИНЫ
THE INFLUENCE OF SEEDING RATES ON THE PRODUCTIVITY OF BUCKWHEAT IN THE CONDITIONS OF THE SOUTHERN STEPPE OF UKRAINE
Автори: Когут І. М.
Когут И.Н.
Kohut I.
Теми: гречка, норма висіву, біометричні показники, елементи структури врожаю, продуктивність
гречка, норма высева, биометрические показатели, элементы структуры урожая, производительность
buckwheat, seeding rate, biometric indicators, elements of crop structure, productivity
Дата публікації: 2018
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 633.12:631.53.048(477.74) Когут І. М. Вплив норми висіву на продуктивність гречки в умовах Південного Степу України / Когут І.М. // Аграрний вісник Причорномор’я: зб.наук.пр. / ОДАУ. - Одеса, 2018. – Вип. 88. – С. 73-76.
Короткий огляд (реферат): Дослідження показали, що норми висіву впливали на умови росту, розвитку та продуктивність гречки. Тому, можна рекомендувати в умовах південного Степу України висівати гречку сорту Любава з нормою висіву 70-80 кг /га.
Исследования показали, что нормы высева влияли на условия роста, развития и производительность гречки. Поэтому, можно рекомендовать в условиях южной Степи Украины высевать гречиху сорта Любава с нормой высева 70-80 кг / га.
Studies have shown that seeding rates influenced the conditions of growth, development and productivity of buckwheat. Therefore, it can be recommended in the conditions of the southern Steppe of Ukraine to sow buckwheat varieties Lyubava with a seeding rate of 70-80 kg / ha.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2140
Розташовується у зібраннях:Когут Інна Миколаївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Когут.pdf767,64 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.