DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2064
Назва: БОРОТЬБА З КОРУПЦІЄЮ В УКРАЇНІ В КОНТЕКСТІ ЗАРУБІЖНОГО ДОСВІДУ
Автори: Дяченко О.П.
Теми: боротьба з корупцією, Україна, зарубіжний досвід
Дата публікації: 2017
Видавництво: ЧП Вышемирский В. С.
Бібліографічний опис: Дяченко О.П. Боротьба з корупцією в Україні в контексті зарубіжного досвіду / О.П. Дяченко // Современные технологии науки и образования: европейские аспекты: сб. мат. Межд. научно-практ. конф. (Херсон – Познань, 17-23 сентября 2017 г.). – Херсон-Познань, 2017. – Т.1. - С. 10-13.
Короткий огляд (реферат): Корупція - одна з найбільш гострих і складних проблем на шляху становлення України як незалежної демократичної, правової і соціальної держави. х. Це пов’язано з тим, що за останні роки рівень корупції в нашій державі виріс і став однією з гострих проблем сучасності. Дане явище створює значну загрозу безпеці як розвитку держави так і конституційному ладу в наступних моментах: підриває авторитет країни, завдає шкоди демократичним засадам управління суспільством, функціонуванню державного апарату, обмежує конституційні права і свободи людини та громадянина, порушує принципи верховенства права і встановлений порядок здійснення повноважень посадовими і службовими особами органів державної влади, управлінських структур приватного сектору, руйнує моральні та суспільні цінності, дискредитує державу на міжнародному рівні. Досвід зарубіжних країн в боротьбі з корупційними ризиками має відігравати багатогранну та вагому роль при провадженні антикорупційної політики в нашій державі. Мета досліджень. Визначення ефективних шляхів подолання корупційних явищ в нашій країні, використовуючи зарубіжний досвід боротьби з корупцією. Незважаючи на активну побудову антикорупційного законодавства, ці питання не втратили своєї актуальності й нині.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2064
Розташовується у зібраннях:Дяченко Олексій Петрович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1. Херсон 17-23.09.2017.pdf151,03 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.