DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2046
Назва: НАПРЯМКИ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ
Автори: Дідур Г. І.
Теми: інноваційний розвиток, сільськогосподарські підприємства
Дата публікації: 2018
Видавництво: Полтавська державна аграрна академія
Бібліографічний опис: УДК 338.432:330.341.1 Дідур Г. І. Напрямки інноваційного розвитку сільськогосподарських підприємств / Г. І. Дідур // Актуальні питання економіки, фінансів, менеджменту та права в сучасних умовах: зб. тез доповідей Міжн. наук.-практ. конф. (Полтава, 2 квітня 2018 р.). - Полтава, 2018. - Ч.1. - С.35-37.
Короткий огляд (реферат): Актуальність активізації інноваційних процесів в аграрних підприємствах України зростає, оскільки саме впровадження інновацій сьогодні є необхідною умовою загального економічного розвитку аграрної сфери. Однак, на сьогодні в державі не сформовано чіткого механізму щодо стимулювання інноваційної діяльності в сільському господарстві, а саме не розроблено теоретико-методологічні засади його побудови, не визначено державну політику підтримки інноваційно активних підприємств, не сформовано систему стимулювання. Скорочення кількості інноваційно активних підприємств майже у 2 рази (табл. 1) за останні 3 роки, свідчить про наявність значних проблем у цій сфері і необхідність вживання невідкладних заходів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2046
Розташовується у зібраннях:Дідур Ганна Іванівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Didur_2_2018.pdf708,79 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.