DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2045
Назва: ЕФЕКТИВНІСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ ЛОГІСТИКИ В УПРАВЛІННІ МАТЕРІАЛЬНИМИ ПОТОКАМИ АГРАРНИХ ПІДПРИЄМСТВ
Автори: Дідур Г. І.
Теми: Ефективність, логістика, управління, матеріальні потоки, аграрні підприємства
Дата публікації: 2019
Видавництво: Херсонський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 338.021.15 Дідур Г. І. Ефективність застосування логістики в управлінні матеріальними потоками аграрних підприємств / Г. І. Дідур // Сучасні тренди та перспективи логістики, маркетингу, збутової діяльності плодоовочівництва в епоху цифрових технологій: мат-ли Міжн. наук.-практ. конф. (Херсон, 20-21 вересня 2019 р.) / ДВНЗ ХДАУ. - Херсон, 2019. - С.18-20.
Короткий огляд (реферат): Необхідність розвитку логістичних систем в аграрному секторі пов'язана з тим, що для галузей АПК характерна відсутність територіальної локалізації виробничих процесів. Підприємства переробної промисловості сільгосппродукції, як правило, просторово віддалені від джерел сировини, що викликає необхідність фізичного переміщення матеріальних потоків, як у часі, так і в просторі. Ефективність логістичної системи – це показник (або система показників), який характеризує рівень якості функціонування логістичної системи за заданого рівня загальних логістичних витрат . Оцінка ефективності функціонування логістичної системи повинна базуватися на обліку логістичних витрат, визначенні оптимального рівня обслуговування споживачів та на розрахунку показника економічної ефективності .
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2045
Розташовується у зібраннях:Дідур Ганна Іванівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Didur_1_2019.pdf200,89 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.