DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20
Назва: МОРФОЛОГІЧНІ ТА БІОХІМІЧНІ ПОКАЗНИКИ КРОВІ СВИНЕЙ РІЗНИХ М’ЯСНИХ ГЕНОТИПІВ
Інші назви: Морфологические и биохимические показатели крови свиней разных мясных генотипов.
Morphological and biological blood of different swines meat genotypes
Автори: Хамід, К.О.
Хамид, К.А.
Khamid, K.
Теми: Свинарство, показники крові, генотипи, обмін речовин свиней
показатели крови, генотипы, обмен веществ свиней
blood values, genotype, metabolic process pigs
Дата публікації: 2009
Видавництво: Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №50
Бібліографічний опис: ББК П65-2; УДК 636.4.082 Хамід, К. О. Морфологічні та біохімічні показники крові свиней різних м'ясних генотипів [Текст] / К. О. Хамід // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць. - Одеса : ОДАУ, 2009. - Вип.50 : Сільськогосподарські та біологічні науки. - С.91-96.
Короткий огляд (реферат): Наведені результати гематологічних досліджень свиней української м’ясної, червоної білопоясої м’ясної порід та їх поєднань. Встановлено відмінності показників крові у поросят в піддослідних групах тварин за віком.
Представлены результаты гематологических исследований свиней украинской мясной, красной белопоясной мясной пород и их помесей. Установлены отличия показателей крови у поросят в подопытных группах по возрасту.
The article presents the results of swines: Ukrainian Meat breed, Red-White belt Meat breed and their crossings. The differences between blood indices in piglets in subinvestigated groups of animals have been determined.
Опис: The article presents the results of swines: Ukrainian Meat breed, Red-White belt Meat breed and their crossings. The differences between blood indices in piglets in subinvestigated groups of animals have been determined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/20
Розташовується у зібраннях:Хамид Кіра Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
AVP-B_n-2010-v50_22Khamid.pdf548,94 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.