DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1898
Назва: ХІМІЧНИЙ СКЛАД ТА ПОЖИВНІСТЬ СІНАЖУ ВИКО-ЗЛАКОВИХ СУМІШЕЙ
Інші назви: Chemical composition and nutritional value of haylage from vetch-cereals mixtures
Автори: Котець Г.І., Мажиловська К.Р., Гноєвий В.І., Гноєвий І.В.
Kotets G. I., Mazhilovskaya K. R., Hnoevyy V.І., Hnoevyy I.V.
Теми: тритикале, вика, суміш, поживність, співвідношення
triticale, vetch, mixture, nutritional value, ratio
Дата публікації: 2018
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК: 636.085. 2: 636. 085.52 Хімічний склад та поживність сінажу вико-злакових сумішей / Г.І. Котець, К.Р. Мажиловська, В.І. Гноєвий, І.В. Гноєвий // Аграрний вісник Причорномор’я: зб.наук.пр. / ОДАУ. - Одеса, 2018. - №87-2. - С. 65-68.
Короткий огляд (реферат): Проводили дослідження по вивченню хімічного складу та поживності сінажу із суміші тритикале з викою. Встановлено оптимальні співвідношення компонентів при використанні тритикале в суміші з викою на сінаж, які забезпечують максимальний вихід поживних речовин з одиниці площі. Пропонується продовжити наукові дослідження щодо вивчення використання злаково-бобових сумішок, що характерні для годівлі жуйних тварин.
Chemical composition and nutritional value of haylage made of triticale-vetch mixture have been studied. We have determined optimum ratios of components for the mixture of triticale and vetch used to manufacture haylage which provide maximum yield of nutrients per unit of harvested area. We propose to continue research focused on the usage of grass-legume mixtures commonly used in ruminant nutrition.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1898
Розташовується у зібраннях:Котець Генадій Іванович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Котець Г.І..pdf670,42 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.