DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1818
Назва: Ефективність використання кормової добавки Альфасорб у годівлі корів
Інші назви: Efficiency of application of the feed additive Alfasorb in feeding cows
Автори: Решетніченко О., Тарасенко Л., Розум Є., Розум Є., Коваленко О.
Reshetnichenko A. P. , Tarasenko L. A. , Rozum E. E. , Rozum E. U., Kovalenko A.V.
Теми: кормова добавка Альфасорб, мі- котоксини, сухостійні корови, показники відтворної здатності, молочна продуктивність
feed additive Alfasorb, mycotoxins, indicators of reproductive ability, milk productivity of cows
Дата публікації: 2019
Видавництво: Тваринництво України
Бібліографічний опис: УДК 636.22/. 28.087.7 (477.74) Решетніченко О. Ефективність використання кормової добавки Альфасорб у годівлі корів / О. Решетніченко, Л. Тарасенко, Є. Розум, Є. Розум. О. Коваленко – Тваринництво України. – 2019. - № 5-6. – С. 25-29
Короткий огляд (реферат): Наведено дані щодо ефективності знешкодження мікотоксинів при включенні кормової добавки Альфасорб у кількості 0,2 % від маси сухої речовини раціону сухостійних і дійних корів і його впливу на відновлення обміну речовин в організмі корів до настання пологів, на перебіг пологів і після пологовий період, а також на рівень молочної продуктивності дійних корів та фізико-хімічні показники молока.
The data the effectiveness of mycotoxin neutralization with the inclusion of the Alfasorb feed additive in an amount of 0,2 % of the dry matter weight of the ration of dry and milk cows and its effects on the restoration of metabolism in the body of cows before the onset of labor, during childbirth and the postpartum period, as well as on milk production level of dairy cows and physico-chemical indicators of milk.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1818
Розташовується у зібраннях:Решетніченко Олександр Петрович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
О. Решетніченко.pdf3,09 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.