DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1805
Назва: МОДЕЛЬ ОПТИМІЗАЦІЇ ТЕРМІНІВ ЗБИРАННЯ ЗЕРНОВИХ КУЛЬТУР ТЕХНОЛОГІЧНИМИ КОМПЛЕКСАМИ
Інші назви: МОДЕЛЬ ОПТИМИЗАЦИИ СРОКОВ УБОРКИ ЗЕРНОВЫХ КУЛЬТУР ТЕХНОЛОГИЧНЫМИ КОМПЛЕКСАМИ
MODEL OF OPTIMIZATION OF GRAIN CLEANING TIMES CULTURE BY TECHNOLOGICAL COMPLEXES
Автори: Домущі Д. П., Пожар О. Я., Остапенко А. В.
Домущи Д.А., Пожар О.Я., Остапенко А.В.
Domuschy D.Р., Pogar О.Y., Ostapenko A.V.
Теми: технологічний комплекс, агротехнічні терміни збирання, способи збирання, урожайність, зернові культури, втрати зерна, стиглість зерна
технологичный комплекс, агротехнические сроки уборки, способы уборки, урожайность, зерновые культуры, потери зерна, спелость зерна
technological complex, agrotechnical terms of harvesting, harvestingmethods, yield, grain crops, grain losses, ripeness of grain
Дата публікації: 2017
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 631.3.004 Домущі Д. П. Модель оптимізації термінів збирання зернових культур технологічними комплексами / Д. П. Домущі, О. Я. Пожар, А. В. Остапенко// Аграрний вісник Причорномор'я: зб. наук. пр. / ОДАУ. - Одеса, 2017. - Вип. 85: Технічні науки. - С. 112-117.
Короткий огляд (реферат): Представлено дослідження залежності урожайності зернових культур від термінів виконання збиральних робіт. Пропонується модель оптимізації тривалості виконання збиральних робіт.
Представлено исследования зависимости урожайности зерновых культур от сроков выполнения уборочных робот. Предлагается модель оптимизации продолжительности выполнения уборочных робот.
Presented are studies of the dependence of the yield of grain crops on the timing of harvesting robots. A model for optimizing the duration of harvesting robots is proposed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1805
Розташовується у зібраннях:Домущі Дмитро Панасович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Domuschy D..pdf944,04 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.