Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1766
Назва: | ОСОБЛИВОСТІ ДЕГУМІФІКАЦІЇ ГРУНТІВ НА МЕЖІ СЕРЕДНЬОГО ТА СУХОГО СТЕПУ |
Інші назви: | Особенности дегумификации почв на границе средней и сухой Степи. Features of degumifscation soils on border of mean and dry Steppe |
Автори: | В.І. Михайлюк, Г.Б. Мороз, В.О. Ярмак В.И. Михайлюк, Г.Б. Мороз, В.О. Ярмак V.I. Mihaylyuk, G.B. Moroz, V.O. Yarmak |
Теми: | дегуміфікація, трансформація, гумусовий стан ґрунтів дегумификация, трансформация, гумуссовое состояние почв degumifscation, transformation, of the humus state of soils are analysed. |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Одеський державний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | УДК 631.67 : 631.452 Михайлюк В. І. Особливості дегуміфікації грунтів на межі середнього та сухого Степу / В. І. Михайлюк, Г. Б. Мороз, В. О. Ярмак // Аграрний вісник Причорномор'я: зб. наук. пр. / ОДАУ. - Одеса, 2009. - Вип.51: Сільськогосподарські, технічні, економічні науки. - С. 38-43. |
Короткий огляд (реферат): | Встановлено особливості дегуміфікації в смузі переходу чорноземів південних в темно-
каштанові ґрунти в Північно-Західному Причорномор’ї. Проаналізовано географічні аспекти
трансформації гумусового стану ґрунтів. Установлены особенности дегумификации в полосе перехода черноземов южных в темно- каштановые почвы в Северо-Западном Причерноморье. Проанализированы географические аспекты трансформации гумусового состояния почв. Is set the feature of degumifscation in the bar of transition of south chernozems in darkly chestnut soils in North-Western Prichernomorya. The geographical aspects of transformation of the humus state of soils are analysed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/1766 |
Розташовується у зібраннях: | Михайлюк Віктор Іванович |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mihaylyuk, Moroz.pdf | 575,49 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.