DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1757
Назва: ВПЛИВ АГРОТЕХНІЧНИХ ЗАХОДІВ НА НАКОПИЧЕННЯ ВУГЛЕВОДІВ В ВИНОГРАДНІЙ ЛОЗІ, НА ВИНОГРАДНИХ НАСАДЖЕННЯХ В ПРОМИСЛОВИХ УМОВАХ ПІВДНЯ УКРАЇНИ
Інші назви: Количественный состав углеводов в виноградной лозе, в зависимости от агротехнических мероприятий в условиях юга Украины
The quantitative composition of carbohydrates in the vine, depending on agricultural activities in the South of Ukraine
Автори: Савчук, Ю.О.
Савчук, Ю. А.
Savchuk, Y.
Теми: виноград, хелатні добрива Біохелат, Poly-feed, абсорбенти MaxiMarin, вуглеводи, крохмаль
виноград, хелатные удобрения Биохелат, Poly-feed, абсорбенты MaxiMarin, углеводы, крахмал
grapes, fertilizers Biochelat, Poly-Feed, absorbents MaxiMarin, carbohydrates, starch
Дата публікації: 2017
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 634.8:581.1:631.5 (477.7) Савчук Ю. О. Вплив агротехнічних заходів на накопичення вуглеводів в виноградній лозі, на виноградних насадженнях в промислових умовах Півдня України / Ю. О. Савчук // Аграрний вісник Причорномор'я: зб. наук. пр. / ОДАУ. - Одеса, 2017. - Вип. 84-2: Сільськогосподарські науки. - С. 81-86.
Короткий огляд (реферат): В статті викладені данні по застосуванню абсорбентів та хелатних форм добрив, а також їх вплив на накопичення вуглеводів на технічному сорті винограду Совіньйон зелений в промислових умовах півдня України. В результаті досліджень встановлено, що застосування абсорбентів і хелатних добрив призводить до збільшення накопичення поживних речовин (цукрів, крохмалю, вуглеводів), що сприяє збільшенню пристосованості виноградних кущів до несприятливих умов навколишнього середовища.
В статье изложены анализы и наблюдения по применению абсорбентов и хелатных форм удобрений на техническом сорте винограда Совиньон зеленый. В результате исследований установлено, что применение абсорбентов и хелатных удобрений приводит к увеличению накопления питательных веществ (сахаров, крахмала, углеводов), что способствует увеличению приспособленности виноградных кустов к неблагоприятным условиям окружающей среды.
The article presents the analyses and observations on the use of absorbents and chelate fertilizers on technical grape variety Sauvignon. As a result of the research showed that the use of absorbents and chelated fertilizers leads to increased accumulation of nutrients (sugars, starch, carbohydrates) that increases the fitness of vines to adverse environmental conditions.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1757
Розташовується у зібраннях:Савчук Юрій Олексійович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Савчук Ю.О..pdf435,44 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.