DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1572
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРЕШЕТНІЧЕНКО, О. П.-
dc.date.accessioned2017-10-24T11:14:48Z-
dc.date.available2017-10-24T11:14:48Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationУДК 619:616-099-02:636.085/.87(075) Решетніченко О. П. Використання природних мінералів для профілактики мікотоксикозів і підвищення продуктивності тварин: [моногр.] / О.П. Решетніченко. – Одеса: Бондаренко М.О., 2017. – 200 с.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1572-
dc.description.abstractНауково-практичне видання містить наукові та виробничі дані щодо використання Анальцимосорбенту для профілактики мікотоксикозів та підвищення продуктивності сільськогосподарських тварин. Установлено позитивний вплив при включенні до складу комбікорму 0,5 % Анальцимосорбенту на показники білкового, вуглеводного і мінерального обміну та на активність ферментів сироватки крові свиней. Ветеринарно-санітарна оцінки м’яса свиней за використання в годівлі Анальцимосорбента показала, що м’ясо піддослідних тварин за органолептичними і фізико-хімічними показниками відповідало вимогам ГОСТу для доброякісного м’яса. Введення 0,5 % Анальцимосорбенту до раціонів годівлі молодняку свиней і великої рогатої худо- би сприяє підвищенню середньодобових приростів на 5,37 і 10,03 %, а за використання дійним коровам – збільшенню середньодобового надою та вмісту жиру в молоці відповідно на 3,51 і 0,16 %.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru
dc.subjectВетеринаріяru
dc.subjectвикористання природних мінералів, профілактика, мікотоксикози, підвищення продуктивності тваринru
dc.titleВИКОРИСТАННЯ ПРИРОДНИХ МІНЕРАЛІВ ДЛЯ ПРОФІЛАКТИКИ МІКОТОКСИКОЗІВ І ПІДВИЩЕННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ ТВАРИН: монографіяru
dc.typeBookru
Розташовується у зібраннях:МОНОГРАФІЇ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат.pdf974,59 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.