DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1463
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоренєва, Ж.Б.-
dc.contributor.authorКоренева, Ж.Б.-
dc.contributor.authorKoreneva, Zh.-
dc.contributor.authorКрикун, В.М.-
dc.contributor.authorКрикун, В.Н.-
dc.contributor.authorКrikyn, V.-
dc.contributor.authorБондаренко, В.С.-
dc.contributor.authorBondarenko, V.-
dc.date.accessioned2017-09-04T09:26:57Z-
dc.date.available2017-09-04T09:26:57Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationУДК 636.52/. 58.085.16 Коренєва, Ж. Б. Дослідження впливу м'ясо-кістково-пір'яного борошна на показники якості м'яса курчат-бройлерів [Текст] / Ж. Б. Коренєва, В. М. Крикун, В. С. Бондаренко // Аграрний вісник Причорномор`я : зб. наукових праць / ОДАУ. - Одеса, 2015. - Вип.77 : Ветеринарні науки. - С.36-42.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1463-
dc.description.abstractСтаття присвячена вивченню впливу м'ясо-кітково-пір’яного борошна (МКПБ) на організм курчат-бройлерів. Доведено позитивний вплив на показники якості продукції. Проведеною післязабійною ветеринарно-санітарною експертизою тушок та внутрішніх органів дослідної птиці видимих патологоанатомічних змін органів і тканин не встановлено, ступінь знекровлення тушок була доброю. Ветеринарно-санітарна оцінка внутрішніх органів дослідних курчат-бройлерів показала, що всі органи були природного кольору та величини для цього виду та віку птахів, без будь-яких патологічних змін та ідентичні контрольним аналогамru
dc.description.abstractСтатья посвящена изучению влияния мясо-костно-перьевого муки (МКПБ) на организм цыплят-бройлеров. Доказано положительное влияние на показатели качества продукции. Проведенной послеубойной ветеринарно-санитарной экспертизой тушек и внутренних органов опытной птицы, видимых патологоанатомических изменений органов и тканей не установлено, степень обескровливания тушек была хорошей. Ветеринарно-санитарная оценка внутренних органов опытных цыплят-бройлеров показала, что все органы были естественного цвета и величины для этого вида и возраста птиц, без каких-либо патологических изменений и идентичны контрольным аналогамru
dc.description.abstractThe article is devoted to the study of the effect of meat-bone-feather meal on the body of broiler chickens. Proven positive impact on indicators of product quality.Conducted post-slaughter veterinary and sanitary examination of carcasses and internal organs of experimental birds, visible pathological changes of organs and tissues not established, the degree of bleeding of the carcasses was good. Veterinary and sanitary assessment of the internal organs of experimental broiler chickens showed that all the organs were natural colors and magnitudes for the species and age of birds, without any pathological changes identical and the control.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru
dc.subjectПтахівництво, годівляru
dc.subjectкурчата-бройлери, лінія Я8-ФОБ, показники якості м’ясаru
dc.subjectцыплята-бройлеры, линия Я8-ФОБ, показатели качества мясаru
dc.subjectchickens-broilers, lines of YA8-FOB, indicators of meat qualityru
dc.titleДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ М'ЯСО-КІСТКОВО-ПІР’ЯНОГО БОРОШНА НА ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ М’ЯСА КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВru
dc.title.alternativeИсследование влияния мясо-костно-перьевой муки на показатели качества мяса цыплят-бройлеровru
dc.title.alternativeStudy of the influence of the meat-bone-feather meal on indicators of meat quality in broiler chickensru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Коренєва Жанна Борисівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
avpvet_2015_77_11.pdf495,88 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.